Артем Гагарін: Працюємо там, де ми потрібні наразі

Артем Гагарін: Працюємо там, де ми потрібні наразі}

Віцепрезидент криворізького «Кривбасу» Артем Гагарін дав інтерв’ю Інтернет-виданню Tribuna.com у режимі наживо на його офіційному Інстаграм-каналі.

- У нас велика футбольна родина «Кривбас». Ми намагаємося допомагати усім чим можемо, у тому числі, нашим футболістам. На початок війни Росії проти України увесь «Кривбас» був хто де: у Кривому Розі, в Туреччині, у Мункачі (Західна Україна). Наразі намагаємось зробити так, аби всі були в безпеці. Наприклад, жіночий «Кривбас» постійно проживав у готелі навпроти бази танкової дивізії у Кривому Розі, куди три снаряди прилетіли у першу ж ніч війни. Тому, можна сказати, наші дівчата, на жаль, відчули на собі початок війни. Ми були змушені перевезти команду до іншого готелю, облаштувати бомбосховище.

Намагаємось працювати там, де ми потрібні наразі. Війна застала головну команду клубу в Туреччині, звідкіля потім було дуже важко виїхати. Команда потім виїжджала багатьма групами. Декому з гравців навіть не було куди повертатись. Домовились із футболістами віддавати частину зарплатні на потреби армії ЗСУ. Наші хлопці повинні зараз грати у футбол, грати заради України.

Пресслужба «Кривбасу» працює у медійній війні проти російського агресора. Також ми об’єдналися із нашою великою командою спеціалістів, з якою працюємо вже багато років. Намагаємося якось впливати на російських користувачів в Інтернеті, доносити їм, що насправді коїться у нас в країні «завдяки» їх військам. Працюємо не тільки ми. Міністерство цифрової трансформації також працює у цьому напрямку.

Стадіон «Металург»? Сподіваюсь, все буде добре, адже всі бачили, що відбувається у Чернігові. Дуже боляче на це дивитися. Тепер отримуємо інформацію із Маріуполя. Це сприймається дуже важко, адже ще рік тому ми були там на грі «Яруд» - «Кривбас». Тоді я прогулявся містом, а біля драмтеатру зробив світлину на пам’ять. Адже саме із цим місцем мене пов’язує багато спогадів: КВК, 95-й квартал. Також рідне місто для мене.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru