Артем Гагарін: У нас немає жодних сумнівів щодо сміливості Ловріча

Артем Гагарін: У нас немає жодних сумнівів щодо сміливості Ловріча}

Віцепрезидент криворізького «Кривбасу» Артем Гагарін прокоментував розставання з хорватським захисником Драганом Ловрічем.

- По-перше, хочу сказати, що у нас немає жодних сумнівів щодо сміливості Драгана. Це один з перших, а може навіть перший легіонер УПЛ, який сказав, що він повернеться в Україну після вторгнення рашистів. Багато хто казав, що легіонери не будуть повертатись до клубів УПЛ й так далі. Але я точно знав, що Ловріч буде у «Кривбасі».

Я говорив з ним щодо повернення, й він казав, що його країна пройшла війну. Його батько також воював, та він розумів, що у нас відбувається. Для нас було важливо, що він повернувся тоді. Щоб показати, що життя триває, що наші хлопці бʼються за щось живе: за всіх нас й за футбол, у тому числі.

Життя продовжується. Найголовніше те, що у клубу, і у футболіста залишаються приємні враження один від одного. Він - один з нас, він - однієї сміливості з нами. Те, що трапилось зараз - це життя, й у нього воно тепер трошки по-іншому буде розвиватись. Тепер він не у «Кривбасі», але він залишається у футболі. Якщо цього року ми гарно виступимо, а я впевнений, що так і буде, то в цьому буде заслуга і Ловріча.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru