Артем Гагарін: Участь ЖФК "Кривбас" U-15 у турнірі - це вже перемога

Артем Гагарін: Участь ЖФК "Кривбас" U-15 у турнірі - це вже перемога}

Віцепрезидент криворізького «Кривбасу» Артем Гагарін підсумував виступ ЖФК «Кривбас» U-15 у Зимовій Першості України серед дівочих команд до 16 років.

Наша новостворена команда провела у Вінниці два матчі у першому раунді змагань: 3:3 проти івано-франківської ДЮСШ-3 та поразка 1:4 від київської ДЮСШ Поділ. «Кривбас» U-15, на жаль, не зміг пробитись до фінального раунду.

- Артем Сергійович, як прокоментуєте виступ наших дівчат?

- Щойно був у роздягальні та сказав дівчатам, що для нас наразі результат не на першому місці. Результат на табло, але воно тут не працювало з першого дня турніру. Зараз важливо інше: розвиток команди. Щоб наша команда поступово ставала постачальником гравчинь для головної жіночої команди, для чого вона й була створена.

ЖФК U-15 - це новий проєкт для нас. Ми розуміємо, що за один день не станемо такою Академією як у «Ладомира» чи в Костополі. Поки у нас немає такої кількості дівчат. Все це треба будувати кожний день, потрібен час. Так, команда була створена тільки нещодавно, але, ми розуміли, якщо зараз це не зробимо (приймемо участь у турнірі), то буде втрачено час. А тепер ми прийняли участь у змаганнях і дівчата набули досвіду.

- Які плани у команди в подальшому?

- Тепер будемо працювати. Шукатимемо талановитих гравчинь, сформуємо команду. Та у квітні-травні будемо грати у чемпіонаті України по цій віковій категорії. Далі будемо заявлятись у Першу лігу. У нас є чіткий план. У подальшому ці дівчата повинні грати у нашому ЖФК «Кривбас». ЖФК «Кривбас» повинен грати у Лізі чемпіонів, ці дівчата повинні грати за «Кривбас» у Лізі чемпіонів.

Тоді ми зможемо думати про перші трансфери. Й наші дівчата повинні грати у збірній України. Це коротенько про наші найближчі плани. Коли ти чогось дуже хочеш, то так воно і буде. Ми впевнені, що все це зможемо.

Зараз наші дівчата, U-15, плачуть у роздягальні. І це болісно. Тому що дивитись як плаче жінка - боляче, а як плаче маленька дівчинка - ще тяжче. Але, вважаю, немає сенсу засмучуватись взагалі. Сьогодні для нас - це перемога. Окремо хочу подякувати організаторам турніру.

 Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru