Артем Гагарін: Велика подяка воїнам ЗСУ за те, що ми можемо розвивати український футбол

Артем Гагарін: Велика подяка воїнам ЗСУ за те, що ми можемо розвивати український футбол}

Віцепрезидент криворізького «Кривбасу» Артем Гагарін у післяматчевому флеш-коментарі після матчу 17 туру УПЛ «Кривбас» - «Зоря» (2:2) прокоментував рішення арбітра зі скасованим пенальті у ворота гостей та закликав Комітет арбітрів коментувати схожі епізоди в майбутньому.

В цьому епізоді VAR чітко розібрався в непростій ситуації і прийняв єдине вірне рішення.

- Це якраз такий момент, коли необхідні коментарі від представників суддівського корпусу. Звертаюсь до суддівського комітету. Було б дуже круто, якби ви коментували подібні моменти. Це був би дуже позитивний крок до того, щоб вболівальники могли з більшим розумінням ставитись до вашої роботи.

Також Артем Гагарін подякував ЗСУ за можливість грати та розвивати український футбол. А також ще раз нагадав про збір на придбання 50 FPV-дронів для підрозділу «Регбісти» роти ударних безпілотних розвідувальних авіаційних комплексів 129 Окремої бригади територіальної оборони.

- В останніх матчах ми збирали на 50 FPV-дронів. Хочу подякувати кожному, хто робив ці донати. Та наголосити на тому, що збір ще триває. Зараз наші хлопці знаходяться під Донецьком, у них дуже важка ситуація і їм потрібні дрони для того, щоб знищувати ворога. Донатьте та допомагайте нашим хлопцям нищити русню.

Велика подяка воїнам ЗСУ: нашим захисникам та захисницям за те що ми маємо можливість грати у футбол. За те, що ми можемо розвивати український футбол. Перемозі бути сто відсотків. Слава Україні!

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru