Артем Гагарін: Вітаю ЖФК "Кривбас" зі сріблом та Лігою чемпіонів!

Артем Гагарін: Вітаю ЖФК "Кривбас" зі сріблом та Лігою чемпіонів!}

Коментарі після матчу 20 туру Вищої ліги ЧУ серед жінок ЖФК «ЕМС-Поділля» - ЖФК «Кривбас» - 0:13.

Володимир Єфімако, головний тренер ЖФК «Кривбас»:

- Хочу подякувати симпатичній молодій команді-супернику за гру. «ЕМС-Поділля» виховує багато футболісток, відкриває таланти для України. Ми налаштовувалися перемогти, але не розраховували на такий великий рахунок. Дякую нашим дівчатам за гру, особливо, за другий тайм.

Цей матч став знаковим, адже в ньому відбулися кілька важливих подій. Це і дебют Мусунгу, яка відзначилась хет-триком, і перший гол у Вищій лізі 15-річної Анни Авраменко. Вітаю команду зі срібними нагородами та виходом до Ліги Чемпіонів.

Поліна Янчук, нападниця ЖФК «Кривбас»:

- У першому таймі ми не могли знайти свою гру. Важко було підлаштуватися під штучне поле та специфічний відскок м'яча. Проте у другому таймі ми почали діяти впевненіше, більше загострювати гру, і все вдалося. Мені треба було забити як мінімум пʼять голів і добре, що це вийшло. Команда дуже допомогла мені, дівчата створювали для мене моменти і залишалося лише їх реалізовувати.

Олександра Кулик, воротарка ЖФК «Кривбас»:

- В першому таймі не так гра вдавалася, як ми того хотіли, але в перерві тренер вніс корективи і ми до них дослухалися, і одразу гра пішла за нашим сценарієм. Не зважаючи на те, що поле було дуже важке і є питання до м'ячів, ми змогли показати свій футбол. Цю перемогу і кожен забитий гол ми присвячуємо нашому тренеру воротарів Сергію Смородіну, у якого напередодні народилася маленька принцеса. Вітаємо!

Артем Гагарін, віцепрезидент ФК «Кривбас»:

- З самого початку у нас був план і ми його дотримувались. Я вдячний, що дівчата відповідально підійшли до тяжкої гри. Поле, сонце... Сьогодні майже все заважало грати у футбол. Було насправді тяжко. Але другий тайм все показав.

Я вітаю Синтію з дебютним хет-триком, вітаю Анну Авраменко з першим голом у дорослому футболі. Вітаю Поліну, яка вийшла і забила пʼять голів. Дівчата сьогодні грали так круто, що навіть місцеве табло не вмістило цифру з кількістю голів. Вітаю нас зі сріблом та Лігою чемпіонів! «Кривбас» - Це Ми!

Пресслужба жіночого ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru