Артем Гагарін: Захисники України робили й роблять для всіх нас дуже багато

Артем Гагарін: Захисники України робили й роблять для всіх нас дуже багато}

Віцепрезидент криворізького «Кривбасу» Артем Гагарін розповів про організацію матчу минулого туру VBET Ліги проти «Львову», перед початком якого усі присутні на стадіоні вшанували памʼять фанатів червоно-білих, які віддали своє життя за нашу свободу у боротьбі проти рашистів, а також розповів про старт сезону для команди.

- «Кривбас» присвятив цю гру загиблим фанатам. Дуже зворушлива церемонія. Наскільки складно організовувати «домашні» матчі на виїзді?

- Розуміємо, що це умовно домашні матчі. Адже всі ми з нетерпінням чекаємо на повернення до Кривого Рогу. Очікуємо ігор чемпіонату України у Херсоні, Донецьку, Харкові, Луганську, українському Криму. Так воно і буде, це сто відсотків. Це наша перша гра на НСК «Олімпійський». Велика подяка, що нас гарно прийняли тут.

Це велика можливість та честь для «Кривбасу». Тут грає збірна України й цей стадіон бачив великі перемоги головної команди країни. Дуже хотілося, аби тут відбулась саме така гра. Адже наші хлопці, захисники України, робили й роблять для всіх нас дуже багато. Такий великий стадіон гідний їх вчинків.

Багато людей також загинули у війні із рашистами з тих, хто симпатизував «Кривбасу», але не був ультрас. Ми дуже цінуємо життя кожного українця й глибоко переживаємо кожну втрату нашої країни. Сьогоднішній матч присвячується саме їм. Так, на полі нічия, але там на полі бою із москалями не буде нічиєї, буде тільки наша перемога, перемога України. Імя нам «Кривбас», імʼя нам Україна. Слава Україні!

- До церемонії вшанування памʼяті фанатів, які загинули, були залучені представники ультрас-руху «Кривбасу». Наскільки важливо для хлопців бути присутніми сьогодні?

- Ми живі, доки нас памʼятають. Під час репетиції, під час самої гри зрозумів, що всередині мене відсутнє розуміння, що хлопців вже немає з нами. Що у цей барабан Руслан Майданник вже не зможе бити. Поки що я не можу усвідомити цього. Але, на жаль, це така правда. Дуже хотілося б, аби на цьому ми не зупинялись.

Аби співпраця із ультрас продовжувалась. Аби вічно жила памʼять про Героїв України. Й це можливість допомагати їх сімʼям. Подібні акції ми будемо продовжувати й передавати усі кошти на допомогу їх родинам. Будемо присвячувати їм матчі.

- Прокоментуйте нелегкий старт сезону у виконанні «Кривбасу».

- Ніхто не очікував, що буде легко. Й ця магія може бути у пісні «Допоможе Вернидуб». Він неодмінно допоможе, він вже допомагає. Але потрібен час, щоб зʼявилась команда. Щоб зʼявились ті мужики, про яких всі кажуть. Цього хочеться й так і буде. Потрібен час. Це футбол. Навіть наші гранди стартували не дуже добре. Ми будемо грати і зростати. І ми переможемо у всіх сенсах цього слова.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru