Артем Гагарін: Завдання команд в ЧУ - кожного разу виходити і грати у футбол

Артем Гагарін: Завдання команд в ЧУ - кожного разу виходити і грати у футбол}

Віцепрезидент криворізького «Кривбасу» Артем Гагарін перед виїзним матчем 1 туру УПЛ з «Олександрією» відповів на питання ЗМІ.

 - Артеме Сергійовичу, привідкриєте завісу планів і завдань, які стоять перед «Кривбасом» у сезоні-2023/24?

- Ви знаєте, в тій ситуації, у якій знаходиться наша країна… Це вже другий чемпіонат за часів повномасштабного вторгнення. І наше головне завдання - кожного разу виходити і грати в футбол.

Щоб раділи наші вболівальники, які воюють за нашу країну. Щоби батьки тих дітей, які займаються в Академіях «Кривбасу», «Олександрії» чи будь-якого іншого клубу, бачили: життя триває, футбол - триває, і нас в жодному разі не зламати. Це і є завдання нашого чемпіонату.

Ми - однієї сміливості, і ми разом йдемо до маленьких перемог у кожній гри і до великої Перемоги у битві з ворогом! Стосовно конкретних завдань. Колись президент «Кривбасу» Костянтин Федорович Караманіц сказав так: «Знаєте, «Кривбас» буде в єврокубках». Кінець цитати (посміхається). Коли? Побачимо, коли. 

- Криворізьку команду залишив один із лідерів минулого сезону - Ріфет Капіч. Наскільки вагома ця втрата та хто зараз готовий його замінити?

-Футбол з того і складається: хтось приходить в команду, хтось йде. Хтось грає, хтось отримує травму… Без того не може бути. На те футбол і є командним видом спорту: не зважаючи на втрати, клуб продовжує функціонувати. Деякі спеціалісти висловлювали таку думку, що відхід Капіча взагалі може стати плюсом для «Кривбасу».

І плюс стовідсотково є: журналісти називали різні цифри, але переважно - щось близько 500 «плюсів» для «Кривбасу» і криворізького футболу! Гроші, за які пішов від нас Капіч, підуть на розвиток місцевого футболу, нашої команди - а далі це вже конвертується в єврокубки та очки для нашої загальної скарбнички.

Ми розвиваємось, футбол триває не зважаючи ні на що - і я впевнений, що ми переможемо. Все буде Україна!

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru