Артем Гордієнко: Ціль на сезон - УПЛ разом із нашими вболівальниками

Артем Гордієнко: Ціль на сезон - УПЛ разом із нашими вболівальниками}

Пресслужба ФК Кривбас підготувала для вас серію відеопрофайлів з гравцями, які приєднались до нашого клубу в цьому сезоні. Перші два випуски - профілі Дениса Балана та Артема Гордієнка, у якому хлопці розповіли вболівальникам про досвід виступів в УПЛ, чим займаються у вільний час та багато інших цікавинок.

Денис Балан, захисник ФК «Кривбас»:

- Виступав за дублі «Динамо» та «Дніпра». Причому у подальшому грав тільки за основні склади. Спочатку був «Чорноморець», потім «Інгулець», у якому провів класний період кар’єри. Виступаючи за «Інгулець» жив, у тому числі, у Кривому Розі, на Соцгороді. Наразі мешкаю на 95 кварталі.

Щодо хобі, то полюбляю просто відпочивати та подорожувати. Наприклад, нещодавно у «Кривбасі» були вихідні, й я поїхав до Одеси, де живуть мої батьки. Цікавлюся психологією. У дитинстві була мрія побувати в Мілані. Декілька років тому вона здійснилася: разом із друзями поїхали у автобусний тур – Італія, Австрія, Польща, Угорщина.

Улюблений зарубіжний клуб – «Мілан». Тим паче, там грав наш Шева. Дякую йому за любов до цієї команди. Зараз там грає Златан. Імпонує мені як футболіст, та як особистість.

Три речі, які би взяв на безлюдний острів? Ще когось би краще узяв за компанію, аби було веселіше (сміється). Ніж, очищувач води. Остання книга, яка вразила – «45 татуювань особистості».

Цілі на сезон – аби «Кривбас» зайняв першу сходинку й вийшов до УПЛ, а там подивимося. Запрошую усіх вболівальників на наступний домашній матч, приходьте нас підтримати. Адже ваша підтримка допомагає нам перемагати.

Артем Гордієнко, півзахисник ФК «Кривбас»:

- Шлях у великий футбол мені відкрила «Зоря». Саме з цією командою я досяг багато чого. Так, були деякі проблеми, але згодом ми стабілізували наші результати. Улюблений зарубіжний клуб? У дитинстві це «Ліверпуль». З народженням синочка менше часу приділяю перегляду футболу, а більше – родині.

Можна сказати, що полюбляю готувати. Причому абсолютно усе. Тому якщо у «Кривбасі» буде вільна вакансія кухаря, то без проблем (сміється). Якби не футбол, чим би займався? Навіть не замислювався. Футбол – номер один. Усе дитинство провів у футболі, тому я зараз саме тут.

Цілі на сезон – УПЛ разом із «Кривбасом» та нашими вболівальниками. Чекаємо вас на стадіоні. Нам необхідна ваша підтримка!

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru