Артем Щедрий: Атмосфера в команді розкішна, всі знають, для чого вони тут

Артем Щедрий: Атмосфера в команді розкішна, всі знають, для чого вони тут}

Півзахисник «Кривбасу» Артем Щедрий поспілкувався з клубною пресслужбою напередодні заключного матчу в 2021-му році проти волочиського «Агробізнеса».

- Артеме, ви стали кращим гравцем «Кривбасу» у жовтні. Вітаємо з нагородою! Кому присвячуєте її?

- Спасибі за таке визнання, мені дуже приємно. Хочеться розділити цю нагороду з родиною і близькими, а також з партнерами по команді, тренерським штабом і керівництвом клубу. Без усіх них не було б нагороди, кожен по-своєму допоміг мені її отримати.

- Ви – один з найкращих асистентів чемпіонату. Вболівальники жартують, що ваше прізвище змушує віддавати передачі на партнерів. Що для вас особисто приємніше: відзначитися голом чи асистом?

- Так, непогана боротьба вже чотири місяці у нас йде з Балулі по асистам. Можна сказати, йдемо нога в ногу. Приємно робити і те, й інше – головне, щоб це приносило користь команді та очки до таблиці.

- Як атмосфера в команді? Хто з партнерів вважається найбільшим жартівником?

- Атмосфера в команді розкішна, всі знають, для чого вони тут. Підтримуємо один одного, жартуємо, проводимо разом багато часу, йдемо разом до поставленої цілі. З приводу жартівника я б не став виокремлювати когось одного – кожен може непогано пожартувати.

- Як вам Кривий Ріг? Адаптувалися до його ритму життя?

- Я у Кривому Розі мешкаю вже майже три роки. Ще за часів виступів за «Інгулець» оселився тут. Тому вже давно адаптувався у місті. Мені тут все подобається.

- Результати команди після зміни тренерського штабу стабілізувалися. Як працюється з Олександром Бабичем і його помічниками?

- Працюється відмінно, атмосфера у тренувальному процесі хороша. Видно, що кожен тренер зі штабу професіонал своєї справи. Це у сукупності відображується і на результатах команди.

- З яким налаштуванням готуєтеся на заключний матч року проти «Агробізнеса»?

- Готуємося віддати всі сили і перемогти «Агробізнес». У нас є відмінна підтримка на трибунах, і ми хочемо радувати вболівальників у кожному матчі.

- І наостанок: що побажаєте вболівальникам «Кривбасу» напередодні новорічних свят?

- Хочеться запросити всіх на стадіон на заключний поєдинок 2021-го року. Нам потрібна ваша підтримка. І хочеться привітати всіх вболівальників «Кривбасу» з прийдешніми новорічними святами. Бажаю здоров’я вам і вашим родинам.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru