Артем Щедрий: Дуже хотіли перемогти, але не вистачило кінцівки

Артем Щедрий: Дуже хотіли перемогти, але не вистачило кінцівки}

Футболісти криворізького «Кривбасу» прокоментували гру на виїзді проти івано-франківського «Прикарпаття» у 9 турі Першої ліги – 1:1. Артем Щедрий відзначився голом, а нападник Денис Васін також був одним з найактивніших у матчі, й заробив пенальті.

Артем Щедрий, півзахисник ФК «Кривбас»:

- Сьогодні задля перемоги не вистачило якоїсь настирливості. Дуже хотіли перемогти, але не вистачило кінцівки. Дуже багато факторів на це вплинуло, але не хотілося би виправдовуватися. Хоча якість газону десь вплинула на наш футбол, ми почали грати просто. Забили гол, вели гру, й взагалі такі матчі повинні доводити до перемоги.

Треба було командно зіграти більш надійно: не пропускати й забити ще. Натомість пропустили, але було достатньо часу, аби все змінити. Але вони нам нав’язали свою гру, сумбур, боротьбу. Тобто ту гру, яка нам не притаманна. Дуже важкий виїзний матч. Так, одне очко, але настрій в команді такий, ніби програли.

- Гра давалася у першому таймі. У другому, особливо в кінцівці, зовсім розладилася. Чому так вийшло, що саме не виходило?

- Чим ближче була кінцівка матчу, тим більше хвилювання у команди за кінцевий результат. Почали з’являтися помилки, адже ми хотіли якнайшвидше забити вдруге. Ще був час намагатися грати низом, а ми почали зарано нагнітати. Нам в актив не можна занести ані перший, ані другий тайм.

- Багато питань на тему, чи відпрацьовує команда на тренуваннях пенальті? Адже вже вкотре «Кривбас» не забиває.

- Пенальті – це лотерея. Гравець може забити десять з десяти, а одинадцятий не забити. Вважаю, це неможливо натренувати ідеально, це діло випадку. Рома Дебелко забиває пенальті на кожному тренуванні, жодного промаху. З «Альянсом», згадайте, спокійно підійшов та реалізував. Він не винен, що так сталося. Сьогодні Фортуна йому просто не посміхнулася.

- Гра проти «Металіста» - за шість очок?

- У першу чергу, це битва. Й наші амбіції, й суперника – на одному рівні. Зустрінуться суперники, які ставлять перед собою найвищі задачі. Буде ажіотаж, який був навколо матчів цих команд ще з Другої ліги. Ми зробимо усе задля перемоги, віддамо усі сили, щоб порадувати наших вболівальників.

Денис Васін, нападник ФК «Кривбас»:

- Бойова нічия, але «Кривбас» повинен просто реалізовувати свої моменти. На жаль, не забили на останніх хвилинах гарний момент. Коли суперник вже підсів й думав тільки про контратаки. Найкоротший їх пас – на 90 метрів. Помилки є завжди, сьогодні нам просто не вдалося виграти. Пропустили зовсім непотрібний гол. Будемо рухатися далі.

Попереду – гра із «Металістом», усі думки зараз тільки про це. Великий респект й велика подяка нашим вболівальникам. Вони нас підтримують завжди. Сьогодні «Кривбас» втратив два очки, й вболівальники приїхали так далеко, аби нас підтримати. Велика вдячність їм.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru