Артем Щедрий: Головне було, не програти боротьбу

Артем Щедрий: Головне було, не програти боротьбу}

Футболісти криворізького «Кривбасу» півзахисник Артем Щедрий, автор другого голу, та захисник Денис Балан розповіли про виїзну перемогу над донецьким «Олімпіком» - 2:0 у 16 турі Першої ліги в післяматчевих флеш-інтерв’ю.

Артем Щедрий, півзахисник ФК «Кривбас»:

- Хочу привітати команду, Кривий Ріг, усіх наших вболівальників, усіх, хто має відношення до клубу з перемогою. Це дуже важлива для нас перемога, адже вже другий матч поспіль граємо на виїзді. У двох виграли, тому й і у третьому зробимо усе задля успіху.

- Чи здивував вас сьогодні суперник?

- Футболісти знають, що є таке поняття «осінній футбол», коли холоднішає, команди грають на важких полях… До того ж, демонструють вже не такий яскравий футбол. Більше боротьби, сумбуру.

По грі: пощастило, що забили першими до перерви та вже намагалися грати за рахунком. Суперник нас трохи притиснув до воріт, й нам довелося підлаштовуватися під їх гру, під боротьбу. Тренер робив акцент на тому, аби ми не програли у такому матчі саме боротьбу.

- Ваш гол зняв напругу наприкінці матчу?

- Так, другий гол заспокоїв гру. Буває таке, що якийсь рикошет, якась помилка в кінцівці матчу можуть перекреслити усю роботу. Вважаю, повинні були забивати ще раніше. У мене був ідентичний момент раніше, але пробив кудись по літакам. Дуже хороші стандарти були, але не витиснули максимум, тому дуже добре, що все ж таки забили.

- Сьогодні команду знову палко підтримували фанати. Це вам допомагало?

- Так, звісно. Вони – наша підтримка. Велика вдячність фанатам, що вони завжди з нами усюди.

Денис Балан, захисник ФК «Кривбас»:

- Дуже раді, що зуміли перемогти. Нам на виїзді очки даються нелегко, тому ми намагаємося зламати цю неприємну традицію, і от, другий матч поспіль перемагаємо. Так, була якась нервовість, але є 2:0, рахунок по грі. Очікували, що «Олімпік» буде грати другим номером, на контратаках. Вони просто били вперед, й у них все виходило. Це їм додавало більше впевненості

- Ви вперше зіграли після ушкодження. Як себе почуваєте взагалі?

- Все добре. Хочу подякувати клубу, адже відновлення проходив у класних умовах. Реабілітація також пройшла добре, м’язи себе почувають відмінно (посміхається).

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru