Артем Щедрий: Хотіли зробити подарунок головному тренеру

Артем Щедрий: Хотіли зробити подарунок головному тренеру}

Гравці криворізького «Кривбасу» півзахисник Артем Щедрий, автор гольової передачі, нападник Роман Дебелко, автор переможного голу, та захисник Іван Зотько, автор третього голу, розповіли клубним журналістам про домашню перемогу над кременчуцьким «Кременем» у 4 турі Першої ліги – 4:1.

Артем Щедрий, півзахисник ФК «Кривбас»:

- Присвячую цю перемогу місту Кривий Ріг, нашим вболівальникам та усім, хто причетний до ФК «Кривбас». Дуже задоволені, що здобули четверту поспіль перемогу, тепер рухаємося далі, до цілі, яка перед нами. Підтримка завжди просто неймовірна. Це тільки мотивує й дає нам поштовх.

Звісно, ми знали, що сьогодні у головного тренера день народження. Аде до матчу не хотілося багато говорити. Хотіли просто, аби все вийшло, і перемога стала для нього найкращим подарунком. Трішки переживали, адже розуміли, що у такий день потрібно лише вигравати.

- Ти вже третій матч граєш на стадіоні «Гірник», де «Кривбас» підтримують дуже потужно. Підтримка у Кривому Розі на рівні?

- Так, дійсно, вболівальники у нас неймовірні. Люди потихеньку повертаються на трибуни, адже всі знають, чому останні роки великого футболу у Кривому Розі не було. У нас невеличкий комфортний стадіон, який завжди заповнений. Зізнаюся, такої підтримки за усі кар’єру в мене ще не було.

- Можна сказати, що вже став своїм у «Кривбасі», адже майже в кожному матчі вдається віддати гольову передачу чи забити?

- Для цього нас, новачків, й підписували, під високі задачі, які стоять перед клубом (посміхається). Ми щасливі, що вдається допомагати «Кривбасу» перемагати. Не хочеться, аби навколо казали, хто ці люди й звідкіля прийшли. Хочеться давати результат. Впевнений, у подальшому ми усі разом станемо ще сильнішими.

Роман Дебелко, нападник ФК «Кривбас»:

- Завжди дуже приємно перемагати. Цей успіх дуже важливий для «Кривбасу», адже день народження у головного тренера, й хотіли зробити йому такий подарунок. Усі дуже задоволені, що добилися необхідного результату. Таким чином, вітаємо Геннадія Приходька.

Гріх не забивати перед такими вболівальниками. У «Кривбасу» одні з найкращих вболівальників в Україні. Вдячний їм за те, що вони прийшли підтримати команду, для нас це дуже важливо. Також радий, що вдалося забити та допомогти «Кривбасу» святкувати успіх.

Іван Зотько, захисник ФК «Кривбас»:

- Дуже важка перемога, не дивлячись на рахунок. «Кремінь» - непростий суперник. Добре, що вдалося реалізувати свої моменти та виграти матч. Необхідно продовжувати у такому ж переможному ритмі і надалі. Дуже давно не забивав, тому емоції переповнюють. Щасливий, що відзначився дебютним голом у футболці «Кривбасу». Присвячую цей гол та перемогу родині, маленькій донечці.

«Кривбас» грає на характері зараз. Вважаю, усі перемоги на старті ми заслужили. Із кожним успіхом у нас з`являється все більша впевненість. Щодо суперника, то він створив нам немало проблем, але ми були кращі й сильніші.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru