Артем Щедрий: Перше півріччя можна занести "Кривбасу" до активу

Артем Щедрий: Перше півріччя можна занести "Кривбасу" до активу}

Футболісти криворізького «Кривбасу», півзахисники Артем Щедрий та Ігор Яровой, найкращий гравець матчу за версією Parimatch, прокоментували домашню нічию проти волочиського «Агробізнеса» - 1:1 у 20 турі Першої ліги на післяматчевій прес-конференції.

Артем Щедрий, півзахисник ФК «Кривбас»:

- Звісно, ми засмучені підсумковим результатом. Прикро, що не вдалося вирвати перемогу та порадувати наших вболівальників, які прийшли нас підтримати, не дивлячись на дощ. Багато чого сьогодні не вистачило. В цілому, по грі «Кривбас» виглядав дуже непогано. «Агробізнес» багато років грає одним складом, й перед початком сезону був одним із претендентів на підвищення в класі.

І от такого непростого суперника ми «закрили» на його половині в обох таймах. Вони не могли навіть перейти центр поля, а ми постійно нагнітали, створили багато моментів. Їх воротар сьогодні був на висоті, можна сказати, зловив кураж, адже відбивав усе, що можна.

- Чого все ж таки, у першу чергу, не вистачило «Кривбасу», аби здобути три очки?

- Не хотілося б на щось нарікати. Поле чи погода. Але все ж, для нас не властиво грати у таких умовах: хочемо грати в пас, низом, демонструвати комбінаційний футбол. Такий футбол, який від нас вимагають тренери.

Можливо, просто не вистачило якогось везіння: можна сказати, м’яч вже був на самісінькій лінії воріт. Завдали багато ударів, але трішечки не вистачило. Що ж поробиш тепер, у другій частині сезону будемо виправлятися.

- Підбиваючи підсумки першої частини сезону, друга сходинка – хороший показник для «Кривбасу»?

- Звісно, хочеться бути на першій сходинці. Але наразі перед клубом поставлена задача вийти до УПЛ. Ми другі, тобто задачу виконуємо. Й це півріччя можна занести «Кривбасу» до активу. Усі двадцять турів уся команда повністю віддавала сили на поле: гравці, тренери.

Ігор Яровой, півзахисник ФК «Кривбас»:

- «Агробізнес» - хороша команда, яка добре оборонялася. Але у «Кривбасу» було безліч моментів, які ми не реалізували. Так, зіграли внічию, для нас це не позитивний результат, адже ми граємо тільки на перемогу у кожному матчі.

Не дивлячись на кінцівку сезону, ми були добре підготовлені фізично. Відпустка? Розпочинається із цього моменту (посміхається). Поки не вирішив, де відпочиватиму. Можливо, поїду на море.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru