Артем Щедрий - серед найкращих гравців 9 туру Першої ліги!

Артем Щедрий - серед найкращих гравців 9 туру Першої ліги!}

Інформаційний партнер ПФЛ Sport Arena традиційно визначила найкращих футболістів чергового туру Першої ліги. У минулому 9 турі криворізький «Кривбас» зіграв внічию на виїзді проти івано-франківського «Прикарпаття» - 1:1, й півзахисник нашої команди, автор голу Артем Щедрий потрапив до символічної збірної туру.

Це третій «виклик» Артема в сезоні до когорти найсильніших у турі, й другий поспіль. Вітаємо із визнанням та бажаємо подальших успішних виступів за «Кривбас»!

Відзначимо, що ввосьме в сезоні з дев'яти можливих наші футболісти отримують визнання від журналістів. Так тримати, червоно-білі!

- Ми звикли відзначати лідера списку кращих асистентів за вдалий підіграш одноклубникам - і в матчі з Прикарпаттям було відразу кілька моментів, коли кутові від Щедрого або його флангові передачі з гри істотно загострювали гру.  

Однак на цей раз Артем відзначився тим, що, на відміну від одноклубників, проявив чіткість в завершенні і відкрив рахунок в Івано-Франківську після передачі Хобленко. Хоча Кривбас цього разу не виграв, гол Щедрого в результаті допоміг гостям отримати потрібний бал, - така оцінка гри Щедрого від журналістів.

Нагадаємо, у цьому сезоні у символічній збірній вже були: Артем Щедрий (1 тур – найкращий гравець, 2 тур, 8 тур), Геннадій Приходько (2 тур – найкращий тренер), Олексій Хобленко (3, 4 тури; найкращий гравець серпня; 8 тур – найкращий гравець), Мілян Говедаріца (3 тур – Джокер туру), Іван Зотько (5 тур), В'ячеслав Рябов (6 тур), Драган Ловріч (6 тур), Володимир Заїменко (8 тур).

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru