Артем Щедрий: Щасливий, що продовжив угоду із "Кривбасом"

Артем Щедрий: Щасливий, що продовжив угоду із "Кривбасом"}

ФК «Кривбас» продовжує роботу щодо комплектації складу у зимове міжсезоння. Наш клуб домовився про підписання нового контракту з одним із лідерів - Артемом Щедрим! Раді привітати Артема з новою угодою!

Щедрий буде грати у Кривому Розі як мінімум ще півтора року. У першій половині сезону на рахунку Артема 19 матчів: 6 голів та 8 результативних передач; 1461 хвилина на полі (третій показник у команді).

Артем Щедрий, півзахисник ФК «Кривбас»:

- Мені дуже приємно, що вдалося домовитися із «Кривбасом» про продовження контракту. Щасливий, що усе добре, емоції тільки позитивні. Готовий і надалі віддавати усі сили заради перемог ФК «Кривбас». За півроку у Кривому Розі дуже звик до команди, колективу, керівництва, вболівальників.

Мене усе тут влаштовує, все подобається. Хочеться тільки працювати та працювати тут і надалі. Так, минуле півріччя, певно, найуспішніше в моїй кар’єрі, але це тільки цифри. Головне, допомагати команді й виконувати поставлені завдання. Ми – одна команда, й кожен приносить свою користь задля загального успіху.

- Згадай, як влітку став гравцем «Кривбасу».

- Жодних сумнівів не було. Так, були розмови, мовляв, ти змінюєш УПЛ на Першу лігу. Але є одне але. Усі бачать як розвивається ФК «Кривбас». Тут усе дуже серйозно: великі задачі та цілі. Для мене це дуже цікаво. Ви тільки-но подивіться як клуб розвивається, чого ми хочемо досягти й все стає чітко зрозуміло.

Вболівальники тут – окрема тема. Я їх дуже поважаю. Ціную їх підтримку у кожній грі. Сподваюся, надалі вони будуть нас підтримувати все сильніше. Наразі триває будівництво наших стадіонів, аби їх приходило в рази більше. Будемо раді зустрітися у новому сезоні. Запрошую усіх на першу домашню гру, яка відбудеться вже у березні.

Володимир Баєнко, генеральний директор ФК «Кривбас»:

- Ми дуже раді, що Артем дав згоду на пролонгацію контракту. У ФК «Кривбас» він є лідером: як за показниками, так і за грою. Прийняття цього рішення є дуже важливим для нас. Усі були «за»: і керівництво клубу, і тренерський штаб. За обопільною згодою вирішили пролонгувати контракт ще на рік.

Артем дуже добре провів перше півріччя, й своєю грою продемонстрував, що дійсно є лідером «Кривбасу» на футбольному полі. До того ж, він є улюбленцем наших вболівальників, тому все йшло до того, що ми залишимося разом на більш довгий час. Впевнені, він буде тільки прогресувати та зуміє помножити свої статистичні показники у «Кривбасі».

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru