Артем Щедрий та Олексій Хобленко - серед найкращих гравців першого півріччя!

Артем Щедрий та Олексій Хобленко - серед найкращих гравців першого півріччя!}

Двоє гравців криворізького «Кривбасу» потрапили до символічної збірної півріччя Першої ліги. Портал Sport Arena, інформаційний партнер ПФЛ, представив символічну збірну першої половини сезону-20220/2021 – 33 найкращих гравців у Першій лізі.

Визнання отримали двоє футболістів нашого клубу. Журналісти ресурсу високо оцінили внесок гравців до результатів команди.

Артем Щедрий (19 матчів - 6 голів, 8 асистів)

- Вихованець «Динамо», який немало грав в УПЛ, був очевидним посиленням для криворізького клубу - і цілком виправдав ці сподівання. Однаково корисний в підіграші та в завершенні, він завжди корисний для Дебелка та Хобленка, покликаних забивати. Вмілий у грі один в один, Артем заробляв немало стандартів і сам же міг їх виконати.

А за умови кращої реалізації міг би забити й двозначне число м’ячів. Зараз, напевно, найкращий ігровий відрізок для Щедрого за останніх кілька років, і завданням нового штабу під керівництвом Бабича буде використати всі якості цього яскравого, індивідуально сильного гравця.

Олексій Хобленко (19 матчів - 11 голів, 7 асистів)

- Хобленко колись подавав надії в «Динамо» (Київ) і ставав чемпіоном Білорусі в «Динамо» (Брест), але в «Дніпрі-1» реалізувався не повною мірою, а шанси за кордоном (хороші клуби Польщі та Норвегії) взагалі втратив. Відрадно, що сформований уже форвард не відлинював від роботи в Першій лізі, а по-справжньому працював.

Граючи в відтяжці, фактично на висоті центрального півзахисника, багато забивав і був корисним у підіграші. Може значно більше - і те, що він залишається в Кривбасі на постійній основі, дає надію, що Олексій знайшов свою команду.

Нагадаємо, у першій частині сезону Першої ліги визнання спеціалістів отримали 12 футболістів нашої команди! Артем Щедрий (1 тур – найкращий гравець, 2 тур, 8, 9 тури), Олексій Хобленко (3, 4, 17, 19 тури; найкращий гравець серпня; 8 тур – найкращий гравець), Мілян Говедаріца (3 тур – Джокер туру), Іван Зотько (5 тур), В'ячеслав Рябов (6, 16 тури), Драган Ловріч (6 тур), Володимир Заїменко (8 тур), Вагнер Гонсалвез (12 тур, 20 тур - найкращий Легіонер туру), Дмитро Семенов (14, 15 тури), Клім Приходько (14 тур – найкращий молодий гравець, 15 тур – Джокер туру), Крістіан Іліч (17 тур - найкращий Легіонер туру), Андрій Мостовий (20 тур).

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru