Артем Щедрий: З часом результат неодмінно прийде

Артем Щедрий: З часом результат неодмінно прийде}

Футболісти криворізького «Кривбасу» захисник Гліб Попчук та півзахисник, новачок команди Артем Щедрий поділилися враженнями від другого контрольного матчу на літніх навчально-тренувальних зборах у гостях проти горішньоплавненського «Гірника-Спорт» з Першої ліги - 1:2.

Артем Щедрий, півзахисник ФК «Кривбас»:

- Як бачимо з результату гра нам не вдалася. Рівень футболу у «Кривбасу» пока ще не такий, який би хотілося бачити, тому нам однозначно треба додавати. Є над чим працювати, одним словом. В команді багато новачків, й перед нами стоять високі задачі, тому і вимоги тільки максимальні.

На тренуваннях, в спарингах виконуємо великий об'єм роботи. Тепер тільки це все необхідно об'єднати у якість. Впевнений, у подальшому все буде добре. Це тільки перший збір, на якому робився акцент на фізичну підготовку. На другому вже попрацюємо над взаєморозумінням, тоді вже неодмінно прийде результат.

Сьогодні начебто володіли перевагою, буквально висіли на воротах, але не змогли довести моменти до логічного завершення. До того же пропускаємо необов'язкові голи, ще й на початку гри: після цього дещо руйнується план. З кожним матчем «Кривбас» буде тільки додавати, все буде добре.

Гліб Попчук, захисник ФК «Кривбас»:

- Йдуть збори, поки у нас не все виходить, хоча із самовіддачею питань немає. Усі викладаються як на тренуваннях, так і у грі на всі сто. В «Кривбасі» новий колектив, до того ж нас зібрали тільки десять днів тому. Потрібен час, аби зрозуміти, хто і як грає.

Взаєморозуміння з часом прийде. Атмосфера у роздягальні панує чудова. «Гірник-Спорт» грав у п'ять захисників, й таку оборону нелегко пробити позиційно. Саме тому ми створили не так багато моментів, а вони забили після контратак.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru