Артур Карноза - перший зимовий новачок "Кривбасу"

Артур Карноза - перший зимовий новачок "Кривбасу"}

Сьогодні у конференц-залі стадіону «Гірник» відбулась презентація першого зимового новачка криворізького «Кривбасу» Артура Карнози. 30-річний атакувальний півзахисник з виличезним досвідом виступів на найвищому рівні, останнім клубом котрого був представник Favbet ліги «Минай», перейшов до нашого клубу у статусі вільного агента.

Є вихованцем дніпровського футболу. Цікаво, що дебютував у чемпіонатах України саме матчем проти «Кривбасу» (2 листопада 2008: «Дніпро» - «Кривбас» 1:0). Виступав за юнацькі та молодіжну збірну України.

Кар’єра футболіста: «Дніпро» (2005-2012), «Нафтовик-Укрнафта» Охтирка (2011-2012), «Севастополь» (2012-2014), «Карпати» Львів (2014-2016), «Чорноморець» Одеса (2017, 2018), СК «Дніпро-1» (2018), «Минай» (2019-2020).

Артур Карноза:

- Дуже задоволений, що підписав контракт із «Кривбасом». Це славетний клуб із великими амбіціями. У Кривом Розі відродили дуже цікавий проєкт, який у найближчому майбутньому повинен бути у еліті українського футболу. І це дуже важливо для мене як для футболіста.

Чому саме 14-й номер? Номера, під якими я виступав раніше (8-й, 10-й) вже зайняті. 90-й (у «Минаї») цього разу вирішив не брати. Тому було не дуже непринципово, під яким номером грати у новому клубі.

Костянтин Фролов:

- Угода із Артуром розрахована на півтора роки з можливістю пролонгації. Усе покаже сезон. Щодо бонусної системи, то вона стосується усіх гравців клубу. Це питання пока що на стадії обговорення, адже ми у пошуку підвищеної мотивації для наших футболістів, щоб вони обов’язково виконали задачу.

Щодо залучення до основної команди перспективної молоді з академії, то наразі з «Кривбасом» тренуються четверо наших вихованців. Ми на них розраховуємо.

Геннадій Приходько: 

- Артура Карнозу знаю вже давно. Ще за виступами в «Дніпрі». Знаю як хорошого футболіста. Тому коли агенти запропонували нам Артура на перегляд я дав згоду. Зустрілись й знайшли спільну мову. Перед «Кривбасом» стоять високі цілі, тому Карноза із радістю прийняв нашу пропозицію.

Це дуже хороше підсилення для нашої команди. Певен, він допоможе нам виконати ті задачі, які перед нами стоять. Мені дуже імпонують ігрові й професіональні якості Артура. Це висококласний виконавець.

Новачки взимку ще точно будуть. Селекція ведеться, ми у пошуку кваліфікованих гравців. Але не будемо поспішати, ретельно аналізуючи можливості кожного потенційного новачка. Знаємо свої проблемні позиції, намагатимемося їх закрити.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru