Артур Карноза: Створили вдосталь гольових моментів

Артур Карноза: Створили вдосталь гольових моментів}

Півзахисник криворізького «Кривбасу» Артур Карноза поділився враженнями від перемоги у спарингу над галицько-бурштинськими «Карпатами» (3:1).

- Вважаю, зіграли непогано, організовано, створили вдосталь гольових моментів. Багато не забили, але й трьох м’ячів виявилося для перемоги достатньо. Тут зустрів багато знайомих, адже багато хто раніше виступав за «Карпати» Львів. Суперник непоганого рівня. У них є всі шанси на підвищення в класі.

- Це наша перша гра в Туреччині, коли на полі виходило майже все?

- Як сказати... Ще багато над чим треба попрацювати. Так, ми разом займаємося вже багато часу. Є результати тренувань: стало більше взаєморозуміння, набагато більше виходить, аніж у перші дні зборів. Роботи попереду все ж таки ще чимало.

- «Кривбас» реалізував у ворота «Карпат» два пенальті: Мішуренко та Черній забили. Ти поки не претендуєш на пробиття 11-метрових?

- Чесно кажучи, поки що не обговорювали це (посміхається). Той, хто впевнений в собі, бере м’яча і б’є.

- Як оціниш свої фізичні кондиції наразі?

- Граємо й працюємо під навантаженнями. Є ще куди рости й додавати у багатьох компонентах. Дякуємо тренерам за вихідні. Команда відпочила фізично і психологічно, тепер готові далі працювати з новими силами.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

 

Теги

Зроблено в Oranges Guru