Артур Микитишин: Віддам усі сили, аби допомогти "Кривбасу" виконати задачі

Артур Микитишин: Віддам усі сили, аби допомогти "Кривбасу" виконати задачі}

Новачок криворізького «Кривбасу», півзахисник збірної України U-19 Артур Микитишин дав перше інтерв’ю у якості футболіста червоно-білих.

- Артуре, вітаємо у «Кривбасі»! Як футбольна доля привела тебе до Кривого Рогу?

- Хотів грати в українській Премʼєр-лізі. Мені запропонували варіант з «Кривбасом», від такої пропозиції я не міг відмовитись. Хочу здобувати перемоги разом із новою командою в УПЛ.

- Ти належиш «Шахтарю», але заявив про себе у складі «Маріуполя». Потім були виступи в Угорщині. Яку мету ставиш перед собою у «Кривбасі»?

- У «Маріуполь» я прийшов у 18-річному віці. Було деякі проблеми. Але, я зрозумів, що повинен стати сильнішим як психологічно, так і фізично. Тому і у «Кривбасі» буду намагатись стати кращим у професійному плані. Готовий віддати усі сили, аби допомогти новій команді досягти поставлених цілей та задач.

- Чи вже розмовляв із головним тренером? Чого від тебе чекає Юрій Вернидуб?

- Так, була індивідуальна бесіда із Юрієм Миколайовичем. Говорили про мої сильні сторони, на якій позиції я почуваю себе комфортно.

- Яка твоя позиція найулюбленіша: нападник чи все ж таки лівий вінгер?

- Граю або лівого, або правого нападника. Де буду грати у «Кривбасі» - вирішить тренер. Де я буду корисний, на його думку, там і зіграю.

- Ти – гравець юнацької збірної України. Чи радився із Володимиром Єзерським щодо переходу до «Кривбасу»?

- З Єзерським не говорив. Але до конкуренції готовий завжди. Знаю, що це таке, адже у «Маріуполі» вже була дуже велика конкуренція за місце в складі.

- Ти гратимеш за червоно-білих під номером 20. Чому саме цей номер?

- У «Маріуполі» я отримав номер 20. Й у «Кривбасі» вирішив нічого не змінювати.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru