Аврора Cup - Шлях до перемоги 2023. Представляємо учасників: ЖФК "Маріуполь"

Аврора Cup - Шлях до перемоги 2023. Представляємо учасників: ЖФК "Маріуполь"}

Представляємо другого учасника «Аврора Cup - Шлях до перемоги 2023»: ЖФК «Маріуполь».

У благодійному турнірі на підтримку ЗСУ просто не могла не прийняти участь команда з міста-героя Маріуполя, команда з особливою долею та особливими людьми.

Карина Кулаковська та Яна Винокурова - ідейні натхненниці клубу та справжні легенди маріупольського футболу, які навіть після початку повномасштабної війни і втрати рідного міста не тільки не покинули займатися улюбленою справою, але й почали активно підтримувати наших воїнів.

А саме ЗБІР КОШТІВ на підтримку української армії - головна мета нашого турніру.

Сила духу керівників і гравчинь «Маріуполя» - чергове відображення нашої національної єдності і незламності. Ті самі якості демонструє команда і у нинішньому сезоні Вищої ліги. «Азовки» тримаються у середині турнірної таблиці, даючи бій кожному супернику!

Участь у турнірі - можливість підготуватися до весняної частини сезону, адже «Маріуполь» прагне покращити своє турнірне становище.

Вітаємо маріупольчанок на «Аврора Cup - Шлях до перемоги 2023»!

Нагадаємо, змагання пройдуть з 25 по 28 лютого у Кривому Розі. В останній день відбудеться #ВЕЛИКАБЛАГОДІЙНАГРА. Мета масштабної акції — зібрати кошти на закупівлю для ЗСУ розвідувальних дронів RQ-35 Heidrun.

Турнір пройде за підтримки головних партнерів: мережі мультимаркетів «Аврора», компанії «Рудомайн» та офіційного партнеру клубу FAVBET.

Також підтримали турнір Партнери ФК «Кривбас» - компанія «Укравіт», готельно-ресторанний комплекс «Україночка», модний бренд «Строчка», офіційна вода клубу «Петриківська».

Дякуємо за підтримку жіночого футболу бренди спонсорів команд-учасниць: «Укртепло», BGV GROUP та особливо «Власне виробництво» команди з Маріуполя.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru