Аврора Cup - Шлях до перемоги 2023. Представляємо учасників: ЖФК "Верес"

Аврора Cup - Шлях до перемоги 2023. Представляємо учасників: ЖФК "Верес"}

Представляємо третього учасника «Аврора Cup - Шлях до перемоги 2023»: ЖФК «Верес» Рівне.

Команда з Рівного у першій частині сезону демонструвала симпатичний футбол і, не дивлячись на поточне 9 місце в турнірній таблиці, видала кілька дійсно яскравих матчів і, відповідно, перемог. Зокрема, у 1 турі червоно-чорні здолали «Маріуполь» (2:1).

Непоступливість підопічних Олени Рудої відчув на собі «Кривбас» у листопаді, коли завітав до Рівного в рамках 8 туру Вищої ліги. Матч був багатим на емоції і, не дивлячись на перемогу фаворита 4:0, господарі дали справжній бій, що вилилось у велику кількість сутичок, суперечок з арбітринею та нервів з обох боків. Та який футбол без емоцій!

Проте тепер кожен наступний поєдинкок двох наполовину червоних команд автоматично набуває статусу принципового та цікавого.

Крім того, «Верес» - є зірцем української спортивної журналістики завдяки Дмитру Поворознюку та його проекту «Футболіст», який надихнув і нас зробити таку ж історію вже у жіночому футболі!

Тож, не дивлячись на певні розбіжності, емоції чи суперечки ми беремо найкраще один в одного і об'єднуємось у цей непростий час заради головного - підтримки наших героїв з ЗСУ!

«Аврора Cup - Шлях до перемоги 2023» для ЖФК «Верес» - чудова нагода переглянути новачків та перевірити свою готовність до попновлення чемпіонату.

Вітаємо на турнірі! «Верес» ON FIRE!

Нагадаємо, змагання пройдуть з 25 по 28 лютого у Кривому Розі. В останній день відбудеться #ВЕЛИКАБЛАГОДІЙНАГРА. Мета масштабної акції — зібрати кошти на закупівлю для ЗСУ розвідувальних дронів RQ-35 Heidrun.

Турнір пройде за підтримки головних партнерів: мережі мультимаркетів «Аврора», компанії «Рудомайн» та офіційного партнеру клубу FAVBET.

Також підтримали турнір Партнери ФК «Кривбас» - компанія «Укравіт», готельно-ресторанний комплекс «Україночка», модний бренд «Строчка», офіційна вода клубу «Петриківська».

Дякуємо за підтримку жіночого футболу бренди спонсорів команд-учасниць: «Укртепло», BGV GROUP та особливо «Власне виробництво» команди з Маріуполя.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru