"Балкани" - "Кривбас" 1:1

"Балкани" - "Кривбас" 1:1}

Сьогодні криворізький «Кривбас» проводив черговий важливий матч у боротьбі за підвищення в класі, зустрічаючись у Одесі із зорянськими «Балканами». Вже котрий тур поспіль тренерський штаб нашої команди не став змінювати переможний склад.

Гра розпочалась з неприємного моменту біля воріт Льопки, коли після доволі небезпечного стандарту від Ільницького та удару головою м’яч вибивав із воротарського, здається, Заїменко. Поступово червоно-білі взяли м’яч під свій контроль, й першого удару по воротам «Балкан» завдав з меж карного майданчику Ременюк, але сфера влучила у сітку із зовнішнього боку.

Вже через п’ять хвилин швидка контратака криворіжців завершилася гострим епізодом, коли П’ятову ніхто не заважав пробивати із вбивчої позиції, але Олександр вирішив віддати направо Збуню, який затягнув й м’яча відібрали. Пізніше здалеку стріляв той же Ременюк, але набагато вище. Небезпечно було після наших флангових подач й кутових.

Після однієї з таких атак сфера відскочила у карному майданчику до Збуня, який пробивав злету, але дуже неточно. «Кривбас» володів перевагою, створював моменти, але суперник тримав оборону. Щодо «Балкан», то вони запам’яталися до середини першого тайму тільки двома дуже неточними пострілами метрів з 30, але Ільницький, а потім Серденюк пробили дуже невлучно.

Традиційно дуже активно діяв також П’ятов. Так, після його хитрого удару із середньої дистанції м’яч лише трохи розминувся з воротами. На 39 хвилині пристрілювався Рябов, але вище. У ці хвилини «Балкани» грали виключно на оборону, майже не турбуючи Льопку.

Й все-таки «Кривбас» встигнув до перерви втілити свою величезну перевагу у забитий гол. Проти Чернія порушили правила у чужому штрафному – пенальті. До позначки підійшов Збунь, пробивши в правий нижній від себе кут – Герич зумів парирувати удар. Але за секунди до цього воротар господарів вийшов із воріт, що суперечить правилам.

Один з асистентів арбітра це помітив, й 11-метровий було перебито. На щастя, цього разу Олексій переграв кіпера, поціливши у той самий кут – 0:1! Після перерви напруга на полі зросла після симуляції Федосова у нашому карному майданчику, й справедливого попередження.

Тренери «Балкан» занадто бурхливо виявляли свою незгоду з таким судійським рішенням, й одразу двох було вилучено з поля. З початком другого тайму трохи активніше почали діяти попереду господарі. Й на 68 хвилині після верхової передачі з правого флангу Тітаєвського, який тільки-но вийшов на заміну, Вдовиченко виграв другий поверх у Маліновського – снаряд залетів у дальній кут – 1:1.

Тренерський штаб «Кривбас» освіжив гру замінами, але все одно попереду бракувало гостроти, й тому моменти давалися тривалий час, на жаль, із деякими труднощами. Сильно пробивав метрів із 22 Карноза – Герич відбив сферу перед собою, але Квасов трішки не встиг на підбиранні. Той же Карноза на 79 хвилині виконав навіс зі стандарту – Заїменко пробивав головою, але влучив у поперечину!

Криворіжці буквально окупували половину поля суперника. Заїменко на 88 хвилині мав ще один хороший момент: замикав чергову флангову передачу, але влучив у голкіпера. У компенсований час на виконання стріляв Карноза - Герич у стрибку виручив свою команду. Господарі грали буквально на відбій, зумівши втримати нічию. Але, не дивлячись на втрату двох залікових балів, криворіжці все одно виходять на чисте друге місце.

8 травня 2021 року. Чемпіонат України-2020/2021. Друга ліга. Група Б. 21 тур. Одеса. СОК «Люстдорф» (УТБ ФК «Чорноморець»). 16:00. 200 глядачів. +15 градусів. Поле - 4.

«Балкани» (с. Зоря, Одеська обл.) – «Кривбас» (Кривий Ріг) – 1:1 (0:1)

Арбітр: Ігор Сташук (Чернігів).

Асистенти арбітра: Сергій Наскалов (Мукачево), Юрій Зоренко (Київ).

Четвертий арбітр: Євген Петренко (Одеса).

Спостерігач арбітражу: Олександр Луценко (Харків).

Голи: Олексій Збунь, з пенальті, 45+2 (0:1). Максим Вдовиченко, 68 (1:1).

«Балкани» (Зоря): 1. Роман Герич, 17. Ігор Юречко, 15. Владислав Клименко, 3. Микола Златов (к), 89. Олександр Ільницький, 88. Віктор Серденюк, 99. Володимир Гаврилюк (22. Микита Тітаєвський, 67), 79. Володимир Салюк, 13. Максим Вдовиченко (10. Дем’ян Пенов, 90+3), 77. Руслан Іванченко (33. Вадим Златов, 81), 70. Павло Федосов (7. Василь Тропанець, 71).

Запасні: 12. Сергій Лукаш, 20. Дмитро Болокан, 69. Олександр Михайліченко, 19. Микита Пилка, 11. Богдан Приблуда.

Головний тренер: Денис Колчин.

«Кривбас» (Кривий Ріг): 41. Роман Льопка – 17. Назар Маліновський, 3. Володимир Заїменко (к), 20. Дмитро Фатєєв, 19. Ігор Коцюмака – 2. В’ячеслав Рябов (13. Максим Пирогов, 75), 77. Олексій Збунь (11. Віктор Берко, 85), 5. Олександр П’ятов (10. Артур Карноза, 66), 8. Ігор Яровой, 23. Андрій Ременюк (18. Олександр Горват, 75) – 88. Костянтин Черній (27. Ярослав Квасов, 50).

Запасні: 1. Кирило Злотар, 31. Дмитро Черниш, 12. Богдан Сокол, 89. Андрій Дедяєв, 75. Гліб Попчук.

Головний тренер: Геннадій Приходько.

Попередження: Руслан Іванченко, 4. Ігор Юречко, 45. Павло Федосов, 46. Владислав Клименко, 90 – Ігор Яровой, 24.

Вилучення: Денис Колчин (головний тренер «Балкан»), 48. Анатолій Опря (тренер «Балкан»), 48.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru