Бандейра, Кліщук, Твердохліб - серед найкращих гравців 1 туру УПЛ

Бандейра, Кліщук, Твердохліб - серед найкращих гравців 1 туру УПЛ}

За підсумками 1 туру УПЛ одразу три футболісти криворізького «Кривбасу» відзначені журналістами українських спортивних видань. Це воротар Андрій Кліщук, захисник Рафаель Бандейра та півзахисник Єгор Твердохліб.

У 1 турі червоно-білі вдома переграли «Чорноморець» - 1:0. Кліщук провів матч «на нуль», Бандейра був надійним та активним на своєму правому флангу оборони, а Твердохліб забив переможний гол. Sport Arena «викликала» до своєї символічної збірної Бандейру та Твердохліба, UA-футбол – Твердохліба, Sport.ua – Кліщука, Бандейру і Твердохліба.

- У звітному турі не було сильних виступів правих оборонців. Тож ми поставимо наразі найбільш активного. Португалець Бандейра постійно підключався до атак, на пару з Кузиком розмотував оборонні конструкції «Чорноморця», відразу кілька разів пробивав по воротах гостей, - Sport Arena про гру Бандейри.

- Автор першого голу чемпіонату України сезону 2024\25, до того ж, приніс перемогу своїй команді. Твердохліб відкрив рахунок у матчі з «Чорноморцем», у дебюті матчу замкнувши гарно вирізану подачу від Кузика. Ще двічі пробивав по воротах Рудька. До того ж, він міг відзначитися й у якості асистента, проте гол Микитишина скасовано через офсайд. Вернидуб поступово вводив у гру новачка в минулому сезоні, зараз бачимо, що він прогресує, - Sport Arena про гру Твердохліба.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru