Бізімана і Соса зіграли за свої збірні, Дібанго поки не дебютував

Бізімана і Соса зіграли за свої збірні, Дібанго поки не дебютував}

Три футболісти криворізького «Кривбасу» повертаються до розташування команди після виступу в своїх національних збірних. Захисник червоно-білих Іван Дібанго з лави запасних спостерігав за двома матчами збірної Камеруну в рамках відбору до Кубку африканських націй: у 1 турі камерунці переграли вдома Намібію - 1:0, а в 2 на виїзді розійшлись миром зі збірною Зімбабве - 0:0.

Після 2 турів Камерун йде другим в групі J з 4 балами (вище тільки Кенія (4) за різницею мʼячів). В кваліфікації до того ж турніру два поєдинки провела збірна Руанди півзахисника «Кривбасу» Джихада Бізімани. Спочатку руандійці на виїзді зіграли внічию проти Лівії - 1:1, а потім вдома відібрали очки у Нігерії - 0:0. У обох матчах Бізімана, капітан своєї національної команди, провів на полі усі 90 хвилин. А у грі проти Нігерії заробив попередження.

Після двох поєдинків Руанда йде третьою в групі D з 2 набраними балами. Попереду - Нігерія (4) і Бенін (3). Ну і нарешті Даніель Соса зіграв два матчі у кваліфікації до Кубку африканських націй за збірну Нігеру. В гостьовому поєдинку 1 туру проти Судану - 0:1 та домашнього 2 туру проти Гани - 1:1 нападник «Кривбасу» провів на полі увесь ігровий час без замін.

В групі F Нігер йде на останньому четвертому місці з одним набраним балом. Вище - Ангола (6), Судан (3) та Гана (1). До основної сітки змагань вийдуть по дві найкращі збірні з кожної групи.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru