Бізімана, Кожушко, Дібанго відзначені ЗМІ після 21 туру УПЛ!

Бізімана, Кожушко, Дібанго відзначені ЗМІ після 21 туру УПЛ!}

Українські спортивні ЗМІ підсумували 21 тур, матчі якого відбулись минулого вікенду. «Кривбас» переграв вдома у важкому двобої «Колос», та продовжує боротьбу за найвищі місця.

Одразу троє наших футболістів привернули увагу жарналістів та були відзначені у сивмолічних збірних туру. Це захисник Іван Дібанго, півзахисник Джихад Бізімана та нападник Олег Кожушко.

Sport.ua: Бізімана.

ТаТоТаке: Бізімана.

Football.ua: Дібанго, Бізімана.

Sport Arena: Бізімана (Герой туру), Кожушко (Джокер туру).

- Вкрай важкий матч із ковалівцями «Кривбас» виграв завдяки голу на 5-й компенсованій хвилині. Його своїм першим ударом матчу з вивіреного пасу Кожушка провів центрхав Бізімана. Це вдруге в сезоні руандієць забиває м’яч, і це знову пізній переможний гол (як було і з «Олександрією» взимку). Загалом матч непросто складався для центрального плацдарму господарів, Джихад в першому таймі грав із Іличем, а після перерви створив дует із Вакулком. Був балансиром усього півзахисту, - про гру Бізімани Sport Arena.

- На нашу думку, найважливіший вихід туру – це Кожушко з «Кривбасу». Не лише загострив гру, а й на 95 хвилині матчу видав гольовий пас на Бізіману під пізній переможний гол у ворота ковалівців. А міг забивати і сам, - про гру Кожушка Sport Arena.

Раніше представники «Кривбасу» також відзначалися українськими ЗМІ: Іван Дібанго – 12 турів, Данило Бескоровайний – 8, Юрій Вернидуб – 7, Джихад Бізімана – 5, Хрвоє Іліч – 5, Тимур Стецьков – 5, Денис Кузик – 4, Олег Кожушко – 4, Андрій Кліщук – 3, Андрій Понєдєльнік – 2, Максим Задерака – 2, Рафаель Бандейра - 2, Дмитро Хомченовський – 1, Роман Дебелко – 1, Клім Приходько – 1, Віктор Блізніченко – 1, Жан По - 1, Прінс Аду - 1.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru