Богдан Пасічний: Команда здобула дуже важливу перемогу

Богдан Пасічний: Команда здобула дуже важливу перемогу}

Коментарі після матчу 27 туру юнацького ЧУ серед команд УПЛ «Ворскла» U-19 - «Кривбас» U-19 2:3.

Микола Кашевський, тренер ФК «Кривбас» U-19:

- Скажу так: по грі ми були сьогодні трохи сильніші за «Ворсклу» U-19. Добре розібрали суперника, знали його слабкі місця, ну й в принципі цим і скористалися. Якщо говорити про важливість саме цієї перемоги, то у кожній грі нам потрібно було набирати по три очки, але як я говорив перед цим, перемоги прийдуть. Ну ось ви самі і побачили, що команда віддалася повністю на полі, переграла суперника. Але я не скажу, що Полтава - слабка команда. Ні, просто сьогодні «Кривбас» був сильніше.

Богдан Пасічний, півзахисник ФК «Кривбас» U-19:

- Так, ця перемога сьогодні була дуже для нас важлива і дуже важка. Вдалось забити один гол. Владиславович говорив, якщо не забʼю то мене підстрижуть налисо, тому потрібно було забивати (посміхається). Тренери просили давати більше швидкості у нападі. Градус гри був високим. Ми були серйозно налаштовані та хотіли здобути три очки для Віталія Владиславовича. Сьогодні є важлива перемога, і це дуже добре.

Ілля Козубенко, захисник ФК «Кривбас» U-19:

- Гра була дуже важкою для обох комад, адже ми розуміли відповідальність та те, що потрібно набирати очки. Тому що у минулих матчах ми були близькими до перемог, але так вийшло, що тричі програли. По цій грі: ми були справжньою командою, терпіли до кінця. Щодо себе, то я дуже радий повернутись на поле після травми.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru