Богдан Сарнавський: Дуже вдячний вболівальникам, що оцінили мою працю

Богдан Сарнавський: Дуже вдячний вболівальникам, що оцінили мою працю}

Воротар криворізького «Кривбасу» Богдан Сарнавський, найкращий гравець команди за підсумком першого кола згідно опитування вболівальників, відповів на питання клубної пресслужби.

- Богдане, зізнайся, чи очікував, що саме тебе вболівальники оберуть найкращим гравцем «Кривбасу»?

- Якщо чесно, не очікував. Але дуже вдячний вболівальникам, що оцінили мою працю у першій половині сезону. Буду сумлінно працювати для того, аби не підвести шанувальників «Кривбасу» у подальшому.

- Як виглядає топ-3 найкращих червоно-білих за перше півріччя від Сарнавського?

- Певно, це Капіч, Дебелко та Волошин.

- Чи раніше вигравав у подібних опитуваннях?

- Ні, але у призових місцях був. Це було за часів виступів у «Львові».

- Як пройшла твоя відпустка?

- Усе добре. На початку відпустки поїхали з дружиною до Львову, після чого заїхали до друга у Славське, де пробули декілька днів. В цілому майже увесь час були у Львові, одному з прекрасних міст нашої неньки-України.

- Чи працював у відпустці за індивідуальною програмою?

- Так, постійно був на звʼязку із клубним тренером-реабілітологом Андрієм Буличовим. Я працював за його програмою, тому тримав себе у формі.

- З якими думками підійшов до поновлення тренувань?

- Ми зробимо усе, аби у другій частині чемпіонату тільки перемагати. Для цього потрібно добре попрацювати на зимових зборах.

- Згадай свій найкращий матч у першому півріччі за «Кривбас».

- Мені дуже сподобався поєдинок проти «Зорі», адже усі 90 хвилин «Кривбас» не виключався з гри. Спочатку ми вигравали, потім програвали, у підсумку вирвали нічию, хоча в кінцівці могли й забити переможний гол. Хотів би відзначити й інші матчі: перемоги над «Ворсклою», «Чорноморцем». «Кривбас» провів ударно кінцівку року.

- Й декілька питань від вболівальників: чи підійшов би до виконання пенальті, якби партнери попросили? Нехай це буде напружений матч з нічийним результатом та пенальті на останній хвилині.

- Так, підійшов би. Чому б ні? Я не боюсь відповідальності. Пробив би й штрафний, якби дали таку можливість (посміхається). Якщо чесно, дуже хотів би спробувати.

- Проти якого воротаря сучасності чи минулого хотів би зіграти у одному матчі?

- Проти Ікера Касільяса. Він саме той, на кого я дивився у дитинстві, й після чого забажав стати воротарем.

- Який воротар зіграв найбільшу роль у твоєму становленні як професійного футболіста?

- Знову ж таки, це Ікер Касільяс, мій кумир у дитинстві.

- Слова, якими можна охарактеризувати наші ЗСУ?

- Наші сильні незламні захисники України. Кожен українець пишається своїми захисниками, я у тому числі. Цінуємо їх працю. Мій двоюрідний брат тільки приїхав з Бахмуту. Там їм дуже важко. Хлопці, тримайтесь, ми вас дуже любимо. Дякую за можливість грати у футбол. Ми переможемо. Слава Україні!

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru