Богдан Сарнавський: По грі "Кривбас" не заслуговує того місця, на якому знаходиться

Богдан Сарнавський: По грі "Кривбас" не заслуговує того місця, на якому знаходиться}

Воротар криворізького «Кривбасу» Богдан Сарнавський розповів про підготовку до останнього домашнього матчу у цьому році, поєдинку 15 туру VBET Ліги проти «Дніпра-1».

- Богдане, як команда готується до важливого матчу?

- Готуємось у штатному режимі. Тренери та ми, гравці, повністю сконцентровані на підготовці: вивчаємо сильні та слабкі сторони «Дніпра-1». Налаштовані взяти максимум очок.

- Для тебе «Дніпро-1» - не чужа команда. Які емоції перед матчем з ексклубом?

- Так і є, адже провів там один рік. Разом пережили як невдачі, так і радість перемог. В цілому було приємно працювати у такому колективі. «Дніпро-1» має хорошу команду. Емоції перед матчем позитивні, буду радий побачити багатьох хлопців, з якими грав. До того ж, буде цікаво перевірити свої сили у матчі з ексодноклубниками.

- З ким з «Дніпра-1» підтримуєш товариські відносини та чи говорили про прийдешній матч?

- Буквально напередодні спілкувались з Довбиком, Сватком, привітав їх з перемогою в чемпіонаті після першого кола. Говорив також із Когутом, він питав, чи правда що будемо грати у Кривому Розі. Усі хлопці відзначили, що це круто, адже це вже дуже близько до їх рідного Дніпра.

- «Кривбас» - «Дніпро-1» - це дербі. Які взагалі очікування від матчу?

- Це буде бойове протистояння двох амбітних команд. Так, поки команди на різних полюсах таблиці, але по грі «Кривбас» точно не заслуговує того місця, на якому ми наразі знаходимось. Так, хороших результатів, на жаль, поки мало, але по грі, повторюсь, виглядаємо непогано. У багатьох матчах тільки дитячі помилки завадили взяти очки.

Взяти хоча б зустрічі із грандами – «Шахтарем» та «Динамо». Тепер – гра проти лідера. Це наша можливість перевірити свої сили в матчі з хорошим суперником, показати свій футбол. Сподіваюсь, рідні стіни нам допоможуть. Хочеться порадувати криворізьких вболівальників першою ДОМАШНЬОЮ звитягою.

 Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru