Богдан Сарнавський: Сьогодні була наша гра

Богдан Сарнавський: Сьогодні була наша гра}

Футболісти криворізького «Кривбасу» нападник Олексій Хобленко, автор першого голу, та воротар Богдан Сарнавський розповіли про виїзну перемогу над тернопільською «Нивою» у 17 турі Першої ліги – 2:1 у післяматчевих флеш-інтерв’ю.

Олексій Хобленко, нападник ФК «Кривбас»:

- Дякую за привітання. Перемога вийшла важкою. Бачите, «Нива» - хороша команда. Й її очолює тренер, з яким ми усі працювали ще місяць тому. Ми дуже добре налаштувалися на гру. Могли у першому таймі все вирішувати, моменти були навіть для 3:0. Але у відповідь пропустили, й з’явилася деяка нервозність. Але це футбол, це цікаво. Думаю, вболівальникам сподобалось.

- Чи саме такої гри наша команда і очікувала: бойової та нервової?

- Так, звісно, саме на такий поєдинок і очікували. У Тернополі завжди важко грати. Тут завжди цікава атмосфера, мені подобається.

- Сьогодні ти нарешті забив, вперше після покеру «Ужгороду». Далі буде легше психологічно?

- Чесно кажучи, не зациклююся на цьому. Ми виграємо, це головне. А хто забиває, неважливо.

- Що скажеш з приводу таблиці, у якій наша команда переслідує лідера, знаходячись на другій сходинці?

- Попереду ще багато ігор. Будемо сподіватися на позитивні результати «Кривбасу» у подальшому. Все залежить тільки від нас самих.

Богдан Сарнавський, воротар ФК «Кривбас»:

- З нашої сторони гра вийшла хорошою. У першому таймі за переваги «Кривбасу» начебто нічого не віщувало біди. Забили швидкий гол, створювали моменти. Було три-чотири гарні нагоди біля воріт «Ниви», але ми не забили. Після чого довелося трохи попрацювати у захисті. Пропустили курйозний гол, десь я винен, адже не втримав м’яча. У перерві тренери налаштували нас що треба, після чого ми забили вдруге й вже довели гру до перемоги.

- Гол у роздягальню як вплинув на команду психологічно?

- Ви ж знаєте як буває у футболі: не забиваєш ти, забивають тобі. Так і вийшло цього разу. У перерві тренер нас заспокоїв. Попросив продовжувати грати в свій футбол, не зупинятися. Вважаю, це був наш матч, адже по хорошому, повинні були забивати сьогодні мінімум чотири голи.

- У кінцівці ти двічі реально виручив «Кривбас», здійснивши сейви та допоміг команді втримати перемогу. Як бачив ці епізоди зі своєї воротарської позиції?

- Це моя робота. Сказав партнерам, що сам помилився, сам й буду розхльобувати. «Кривбас» забив двічі, та й мені довелося трохи попрацювати. Слава Богу виграли, тепер рухаємося далі.

- Чи очікувала команда, що в кінцівці буде дійсно важко, що «Нива» піде вперед?

- Це зрозуміло, адже суперник хотів набрати хоча б одне очко. Вони також віддали усі сили, у останній атаці воротар побіг забивати. Це нормально. Якщо команда хоче забити, то це було очікувано.

- Як тобі підтримка фанатів сьогодні?

- Супер! Дуже приємно, що криворізькі фанати пильно слідкують, вболівають за улюблений клуб. Ми намагаємося віддавати усі сили заради наших вболівальників, заради тих, хто сьогодні приїхав так далеко нас підтримати.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru