Богдан Сарнавський: Такий спаринг принесе нам багато користі

Богдан Сарнавський: Такий спаринг принесе нам багато користі}

Воротар криворізького «Кривбасу» Богдан Сарнавський підвів підсумки контрольного матчу проти полтавської «Ворскли» - 2:3.

- Богдане, що скажеш про гру?

- Потихеньку входимо у новий сезон. Такі контрольні матчі потрібні. Сильний суперник, який ще кілька днів тому грав у єврокубках. Хотілось себе перевірити на такому рівні. Впевнений, такий спаринг принесе багато користі. Так, пропустили тричі у другому таймі.

Є тренерський штаб, який розбере усі наші помилки, сильні та слабкі сторони. «Кривбас» виглядав сьогодні добре, тому у подальшому ми будемо ще впевненішими та з хорошими емоціями готуємось далі.

- Чи був пенальті на останніх хвилинах у наші ворота?

- Я бачив, що пенальті не було, адже мій партнер стеливсь вздовж. Гравець «Ворскли» знайшов момент, коли впасти, це теж хитрість. Що вже поробиш. Для того й контрольні матчі. Щоправда, не хотіли поступатись супернику на жодному клаптику поля. Хороша гра вийшла.

- Судячи з побаченого сьогодні на полі, можна не боятись за виступи «Кривбасу» в УПЛ?

- Ми зробимо усе, що від нас залежить, аби гідно виступити в УПЛ, готові до конкуренції. Задля того на фоні сильних суперників й перевіряємо свої сили перед сезоном.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru