Богдан Сарнавський: У "Кривбасі" в мене великий шлях попереду

Богдан Сарнавський: У "Кривбасі" в мене великий шлях попереду}

Продовжуємо знайомити вас більше з гравцями, які приєднались до нашого клубу в цьому сезоні. На черзі відеопрофайли №3 та 4 – воротарі: досвідчений Богдан Сарнавський та молодий талановитий Дмитро Чернявський. Наші голкіпери розповіли вболівальникам багато цікавого та особистого.

Богдан Сарнавський, воротар ФК «Кривбас»:

- Чому обрав у «Кривбасі» саме 23 номер? Ще з часів «Арсеналу», коли там грав Сергій Погорєлий, з яким я товаришував. Так от, він грав саме під номером 23. Деякі знамениті спортсмени обрали цей номер: Майкл Джордан, Девід Бекхем. Розпочав свій футбольних шлях у 11-12 років, й, певно, як більшість хлопчиків одразу став у ворота.

Також виступав на позиції центрального захисника. Вважаю, гідно б грав на цій позиції зараз і у «Кривбасі», якби довелось (посміхається). Захищав честь юнацьких та молодіжних збірних України, потім вдалося заграти в юному віці у «Арсеналі». Перейшов до «Шахтаря», але в силу певних причин стати основним у Донецьку не вийшло: номером один там був Андрій П’ятов, воротар національної збірної України.

Так, у «Шахтарі» не було достатньої кількості ігрової практики, але наразі сезон за сезоном практика є, тому скаржитися на щось не хотілося б. Далі – більше, однозначно. В «Кривбасі» у мене великий шлях попереду.

Облаштувався у Кривому Розі добре, де мешкаю разом із дівчиною, майбутньою дружиною. Я корінний киянин, й у вільний час їду до Києва, де живуть мої батьки, друзі. У команді більше товаришую із Татарковим (вже, мабуть, років десять), Хобленко, Гордієнко, Семеновим. Взагалі із усіма хлопцями в команді хороші відносини. Улюблений ФК? Це «Реал» Мадрид.

Дмитро Чернявський, воротар ФК «Кривбас»:

- Народився у Кривому Розі. Перші футбольні кроки зробив у криворізькій Академії «Шахтаря». Перші тренери – Олександр Семеренко та Олександр Бокарев. У «Кривбасі» дуже подобається, усі хлопці підтримують, колектив, все супер. Задоволений, що встиг дебютувати у заявці в Першій лізі. Відчувається довіра з боку тренерів. Завжди підтримують мене й батьки, це дуже важливо.

Пишаюся тим, що маю змогу захищати кольори такого клубу як «Кривбас». Улюблений клуб – «Барселона», футболісти – Джанлуїджі Буффон та Кріштіану Роналду. Три речі, які би взяв на безлюдний острів? Воротарські рукавички, книгу та ігрову консоль Play Station (сміється). Із самого дитинства мріяв стати професійним футболістом. Докладаю для цього дуже багато зусиль.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru