Богдан Сокол: За "Кривбас" мріяв грати з дитинства

Богдан Сокол: За "Кривбас" мріяв грати з дитинства}

Захисник «Кривбасу» Богдан Сокол (10 матчів у першій частині сезону) поділився враженнями від процесу відродження клубу, думками щодо попередніх невдач та очікуваннями від весняної частини чемпіонату.

- Богдане, як сприйняв новину про відродження «Кривбасу»?

- З дитинства мріяв грати за основу «Кривбасу». Цього року моя давня мрія здійснилась. Безперечно, це велика подія для нашого міста, на яку так довго чекали тисячі людей.

- Що ти відчув після перших матчів клубу та підтримки фанатів?

- Велику відповідальність перед нашими глядачами і фанатами. Не можна їх розчаровувати.

- Наскільки команді важлива присутність глядачів? Чи допомагають вони вам?

- Команді однозначно важлива підтримка і присутність глядачів, тому що ми перш за все граємо для них. Завжди присутність фанатів на стадіоні додає сил домагатися позитивного результату. Тому неодмінно чекаємо повернення вболівальників на трибуни.

- Чому втратили важливі очки в матчах проти команд з нижньої частини таблиці? Пригадується поразка «Перемозі» та нічия з «Миколаєвом-2».

- Я вважаю, що ми в цих матчах домінували на полі. Але нам не вистачило трохи фарту і концентрації на останніх хвилинах гри. Через ці причини втратили такі важливі для нас залікові бали.

- «Кривбас» феєрично пройшов два етапи в Кубку України. А потім несподівано для багатьох програв вінницькій «Ниві». Що завадило продовжити похід за трофеєм?

- Однозначно вся команда хотіла пройти далі в Кубку України. Можливо, далася взнаки втома. У нас був тоді щільний графік ігор. Тому проти «Ниви» ми не змогли показати той футбол, який від нас всі чекали.

- Після цього у клубі виявили інфікованих коронавірусом. Ця пауза врешті-решт виявилася вчасною для команди?

- Я шкодую, що багато хто з нашої команди перехворіли на COVID-19. Проте ця пауза явно пішла нам на користь. І ми розпочали нову успішну серію.

- Ваші прямі конкуренти за підвищення в класі - «Метал», «Таврія» і запорізький «Металург». Який з цих суперників був найважчим і чим відрізнявся?

- Я не можу виділити якусь одну команду, тому що у кожної з них є свої сильні сторони і свій стиль гри. Це достойні опоненти.

- «Кривбас» пішов зимувати на четвертій сходинці. Відчуваєш, що це не те, чого очікують вболівальники?

- Це не те, на що очікували і ми самі. Але це тільки півшляху, який ми пройшли. Вважаю, що після другого кола ми піднімемося як мінімум на два рядки вгору.

- Як проводиш відпустку? Не втрачаєш фізичні кондиції?

- У зв'язку з ситуацією в світі плани трохи змінилися. Зараз відпочиваємо в межах нашої країни і набираємося сил перед майбутніми зборами. Звичайно, намагаюся не втрачати форму, тренуюся самостійно.

- Чого побажаєш багатотисячній армії прихильників «Кривбасу» на новий рік?

- Бажаю всім насамперед міцного здоров'я, благополуччя в сім'ях, здійснення всіх бажань в прийдешньому році. Нехай 2021-й принесе всім нам тільки радість і приємні емоції.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru