"Черкащина" - "Кривбас" 1:1

"Черкащина" - "Кривбас" 1:1}

У 12 турі групи Д Другої ліги «Кривбас» завітав до Черкаської області, де на рідному стадіоні у Білозір'ї досі не програвала місцева «Черкащина».

Вже на другій хвилині флангова атака черкащан ледь не створила проблеми для криворіжців. Простріл та удар з близької відстані - гол. Але на щастя, один з асистентів арбітра зафіксував офсайд. «Кривбас» відповів блискавично: навіс Дедяєва - головою небезпечно пробивав Григорик, але поруч зі стійкою. Гості поступово взяли м'яч під контроль, й їм вдалося забити такий необхідний швидкий гол.

Берко пробив з-під захисника з-за меж карного майданчика по центру у воротаря, але той помилився, й шкіряний ковзнув поміж ніг та опинився у сітці - 0:1. Забивши наша команда й не думала зменшувати обертів, щоправда в атаці не вистачало креативу. Лише на 35 хвилині з'явилася гарна нагода для другого голу, але Рябову з меж штрафного бракувало влучності - вище воріт.

«Черкащина» діяла на контратаках, та небезпеки нашим воротам іх випади не несли: захисники діяли надійно. За хвилину до свистка на перерву «Кривбас» отримав супернагоду забити: стандарт в метрах двадцяти від воріт. Але Берко, на жаль, пробив набагато вище воріт. Після перерви ми продовжили грати першим номером. На 53 хвилині на ударній позиції опинився Черній, який вийшов на заміну замість Мішуренка (пошкодження).

Суперник відповів напівмоментом Сулеймана, який головою пробив повз ворота після подачі. На 61 хвилині криворіжці дуже несподівано пропустили. Стандарт з флангу - з меж воротарського у боротьбі із захисником з другого поверху точно пробив Клімаков - 1:1. Криворіжці побігли вперед, адже така ситуація зовсім їх не влаштовувала. З гострого кута на 66 хвилині потужно стріляв Черній - Старченко врятував «Черкащину».

Час спливав, криворіжці насідали, але рахунок не змінювався. Небезпечно на виконання пробивав на 76 хвилині П’ятов - трохи вище. В останній десятихвилинці гості закрили суперника на його половині поля. Черній пробивав з другого поверху псля навісу Дедяєва, здавалося, в самий кут, але шкіряний пролетів поруч зі стійкою... Мали моменти забити й Дедяєв з Гуськовим, але Старченко раз за разом рятував господарів.

На жаль, дотиснути «Черкащину» сьогодні нам не судилося. 1:1 - втрачаємо два очки.

21 листопада 2020 року. Чемпіонат України-2020/2021. Друга ліга. Група Б. 12 тур. Село Белозіря, Черкаська область. Стадіон «Зоря» (штучне поле). 13:00. Без глядачів. +3 градуси. Поле - 4.

«Черкащина» (Черкаси) - «Кривбас» (Кривий Ріг) - 1:1 (0:1)

Арбітр: Вадим Подригуля (Луцьк).

Асистенти арбітра: Андрій Лібстер (Луганськ), Сергій Удовенко (Кропивницький).

Четвертий арбітр: Володимир Шланчак (Черкаська область).

Спостерігач арбітражу: Віталій Дяденко (Кропивницький).

Голи: Віктор Берко (Андрій Григорик), 14 (0:1). Дмитро Клімаков, 61 (1:1).

«Черкащина» (Черкаси): 1. Денис Старченко, 77. Олег Дмитренко (к), 3. Дмитро Клімаков, 2. Ярослав Олійник, 17. Дмитро Гарванко, 27. Денис Долінський, 9. Антон Долгий (18. Костянтин Яцик, 41), 16. Артем Мачелюк (10. Євген Морозенко, 86), 29. Віктор Георгієв, 32. Юрій Малєй (20. Сергій Пічугін, 83), 7. Фарид Сулейман (19. Олексій Литовченко, 75).

Запасні: 88. Максим Кучинський, 8. Михайло Кірик, 11. Віктор Коровіков, 5. Дмитро Щакун.

Головний тренер: Анатолій Безсмертний.

«Кривбас» (Кривий Ріг): 41. Роман Льопка, 12. Богдан Сокол, 3. Володимир Заїменко, 75. Гліб Попчук, 89. Андрій Дедяєв, 2. В'ячеслав Рябов, 25. Андрій Григорик (8. Ігор Яровой, 85), 9. Олександр Мішуренко (88. Костянтин Черній, 36), 11. Віктор Берко (5. Олександр П'ятов, 56), 18. Олександр Горват (22. Олександр Гуськов, 78), 23. Андрій Ременюк.

Запасні: 1. Кирило Злотар, 45. Арсеній Процишин, 19. Ігор Коцюмака, 13. Андрій Голуб, 10. Андрій Шмат, 7. Ігор Бука.

Головний тренер: Геннадій Приходько.

Попередження: Костянтин Яцик, 45+2. Денис Старченко, 83. Дмитро Гарванко, 90 - Олександр Горват, 31. Богдан Сокол, 41. Ігор Яровой, 88.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru