Червоно-білі у збірних 7 туру УПЛ: Вернидуб, Бескоровайний, Дібанго, Бізімана, Іліч

Червоно-білі у збірних 7 туру УПЛ: Вернидуб, Бескоровайний, Дібанго, Бізімана, Іліч}

За підсумками 7 туру УПЛ українські спортивні Інтернет-ресурси відзначили найкращих футболістів та тренерів. Приємно, що котрий тур поспіль журналісти не оминають увагою представників криворізького «Кривбасу». Наша команда у 7 турі вдома здолала «Верес» та піднялась на друге місце.

І одразу троє наших футболістів, а також головний тренер Юрій Вернидуб – у збірних туру. Sport Arena відзначила захисників Данила Бескоровайного та Івана Дібанго, а Хрвоє Іліча за переможний гол у ворота рівнян визнала найкращим легіонером туру.

UA-футбол та Football.ua «викликали» до своєї символічної збірної Бескоровайного. Також за версією Football.ua Юрій Вернидуб - найсильнійший тренер туру. А популярний Ютуб-проєкт ТаТоТаке відзначив Джихада Бізіману! Так тримати, червоно-білі!

- Втретє (!) у сезоні забиває чемпіон світу U-20 2019 року – немає результативнішого захисника в УПЛ, ніж Бескоровайний. Вже на 10-й хвилині Данило найшвидше зорієнтувався на добиванні, відкривши рахунок і давши господарям пріоритет грати з перевагою із самого початку. Вдало грав наш лауреат і у захисті – в одного лише В. Шарая він двічі вибивав м'яч прямо перед ударом. Перемога над «Вересом» – досягнення всієї команди, і внесок Данила відчутний, – про гру Бескоровайного Sport Arena.

- Рівняни вийшли грати без чистого правого захисника – і до певної міри це теж визнання статусу Дібанго, якого намагалися зупинити руйнівником, який більш заточили на відбір. Але не вийшло. Іван так само ефективно підключався до атак і кілька разів дуже серйозно пожвавлював гру. Наприкінці матчу саме рейд камерунця призвів до руйнування нічиєї. Передача Дібанго, вдало підкоригована Приходьком, стала передгольовою – переможний м'яч забив Іліч, - про гру Дібанго Sport Arena.

Раніше футболісти «Кривбасу» також відзначалися українськими ЗМІ: Іван Дібанго - 5 турів, Данило Бескоровайний - 4, Юрій Вернидуб - 1, Дмитро Хомченовський - 1, Роман Дебелко - 1, Максим Задерака - 1, Андрій Кліщук - 1, Тимур Стецьков - 1, Андрій Понєдєльнік - 1, Хрвоє Іліч - 1, Джихад Бізімана - 1.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru