Четверо футболістів "Кривбасу" відзначені ЗМІ в 16 турі УПЛ

Четверо футболістів "Кривбасу" відзначені ЗМІ в 16 турі УПЛ}

Після матчів 16 туру УПЛ спортивні Інтернет-видання підвели підсумки та визначили свої символічні збірні. Приємно, що одразу четверо футболістів червоно-білих «отримали» виклики до топ-11 минулого вікенду.

UA-футбол відзначив захисника Івана Дібанго та півзахисника Джихада Бізіману, автора переможного голу у ворота «Олександрії»; Football.ua – захисника Тимура Стецькова, півзахисника Жана По, автора другого голу, та Бізіману; Sport Arena – Стецькова, Дібанго, Бізіману і По (Джокер туру); Sport.ua – Дібанго і Бізіману.

- Руандійський збірник вже встиг показати свій рівень у «Кривбасі», проте голів у нього ще не було. Знайшов коли відзначитися дебютним взяттям воріт! Бізімана чудово відпрацював у центрі поля, міг забивати раніше і віддавав зі своєї опорної зони чудові передачі на Дібанго та По. Підстеріг відскок і забив переможний м'яч у ворота олександрійців. Браво! – Sport Arena про гру Бізімани.

- У 16 турі найбільш відповідає самій філософії джокера саме івуарієць По. Через п'ять хвилин після заміни Кузика він зрівняв рахунок після скидки Стецькова, з чого розпочалася вольова перемога нового лідера над олександрійцями. Дебютний гол за «Кривбас» – особливо важливий для Жана, який пережив травму та довго не міг показати себе у новій команді, - Sport Arena про гру По.

Раніше представники «Кривбасу» також відзначалися українськими ЗМІ: Іван Дібанго – 10 турів, Данило Бескоровайний – 7, Юрій Вернидуб – 6, Хрвоє Іліч – 4, Джихад Бізімана – 4, Тимур Стецьков – 3, Андрій Кліщук – 2, Максим Задерака – 2, Олег Кожушко – 2, Дмитро Хомченовський – 1, Роман Дебелко – 1, Андрій Понєдєльнік – 1, Клім Приходько – 1, Денис Кузик – 1, Віктор Блізніченко – 1.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru