Четверо гравців "Кривбасу" - серед найкращих футболістів 2 туру УПЛ!

Четверо гравців "Кривбасу" - серед найкращих футболістів 2 туру УПЛ!}

За підсумками 2 туру УПЛ одразу четверо футболістів криворізького «Кривбасу» відзначені журналістами різних видань. Минулого вікенду наша команда здобула першу перемогу у сезоні, здолавши на виїзді луганську «Зорю» - 3:1.

Football.ua «викликав» до символічної збірної туру захисників «Кривбасу» Данила Бескоровайного, який заробив пенальті, та Івана Дібанго, автора гольової передачі; Sport Arena відзначила Дмитра Хомченовського, автора асисту, і Романа Дебелка («Джокер туру»), а Дібанго визнала найкращим легіонером!

- У матчі проти своїх колишніх одноклубників Хомченовський був одним із найстараніших – і виконаний на силу пенальті у поперечину це підтверджує. Дмитро міг зрівняти рахунок ударом через себе (вразив поперечину), натомість потім заробив 11-метровий під гол Луньова. Активний Хомченовський міг забивати і сам (згадати нереалізований пенальті), натомість у третій результативний атаці, яка зняла всі питання у матчі із «Зорею», він вдало підіграв Дебелко, - про гру Хомченовського Sport Arena.

- 21-річний камерунець давно став улюбленцем криворізьких уболівальників, і ось чому. Невтомний фулбек чітко і непоступливо грає по всій довжині свого лівого флангу. Він активно вступає в атаки та завжди готовий загострити. У матчі із «Зорею» Дібанго в особливо важливий момент видав гольову передачу на Приходька, - про гру Дібанго Sport Arena.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru