Четверо гравців "Кривбасу" - серед найкращих гравців 13 туру УПЛ!

Четверо гравців "Кривбасу" - серед найкращих гравців 13 туру УПЛ!}

За підсумками 13 туру УПЛ спортивні Інтернет-видання відзначили чотирьох футболістів криворізького «Кривбасу». Наша команда у звітному турі на виїзді зіграла внічию з «Поліссям» - 1:1 та зберегла лідерство в таблиці.

Одразу три видання, ТаТоТаке, Sport.ua і UA-футбол «викликали» до своїх сивмолічних збірних захисника «Кривбасу» Данила Бескоровайного. Sport Arena і Football.ua – Тимура Стецькова. Також Sport.ua відзначив Андрія Кліщука, а Football.ua – ще і Джихада Бізіману.

- Лідер відстояв стратегічно важливу нічию в Житомирі, хоча моментами «Полісся» створювало серйозні проблеми для гостей, двічі виручав Кліщук, а його підстраховувала стійка. Стецьков загалом встигав відпрацьовувати в захисті, а також дав тонку гольову передачу на Кузика. Можна пред’явити Тимуру стосовно голу Козака – проте справедливо також буде зазначити, що Дібанго не встигав повернутися й після передачі Макуана суперник мав час і простір, щоб обробити м’яча й пробити на виконання. Стецьков міг хіба що діяти жорстко, що теж мало б свої наслідки, - про гру Стецькова журналісти Sport Arena.

- Захист команди Юрія Вернидуба проявив себе однозначно краще, ніж атака криворізького клубу у поєдинку проти житомирського «Полісся». 24-річний центрбек діяв біля своїх воріт досить впевнено і допоміг своїм партнерам нейтралізувати легіонерську зв'язку нападаючих «вовків» Аріелсон-Макуана. Тим самим забезпечивши для своєї команди нічийний результат та зберігши перше місце у турнірній таблиці, - про гру Бескоровайного журналісти UAутбол.

Раніше представники «Кривбасу» також відзначалися українськими ЗМІ: Іван Дібанго – 9 турів, Данило Бескоровайний – 6, Юрій Вернидуб – 5, Хрвоє Іліч – 4, Джихад Бізімана – 3, Максим Задерака – 2, Олег Кожушко – 2, Дмитро Хомченовський – 1, Роман Дебелко – 1, Андрій Кліщук – 1, Тимур Стецьков – 1, Андрій Понєдєльнік – 1, Клім Приходько – 1, Денис Кузик - 1.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru