Четверо гравців "Кривбасу" - у символічних збірних 20 туру УПЛ!

Четверо гравців "Кривбасу" - у символічних збірних 20 туру УПЛ!}

Авторитетні українські футбольні Інтернет-видання підвели підсумки 20 туру УПЛ. «Кривбас» вдома переграв «Оболонь» - 1:0 та продовжує боротьбу за найвищі місця.

Журналісти не могли не помітити яскраву гру наших футболістів, тож одразу чотири футболісти червоно-білих «отримали виклик» до різноманітних символічних збірних туру. Це воротар Андрій Кліщук, а також захисники Рафаель Бандейра, Данило Бескоровайний, та півзахисник Денис Кузик.

- Із точки зору гри на атаку португалець став одним із відкриттів туру. Його постійні рейди, «зміщення турою» з флангу в центр вносили сум’яття в редути «Оболоні». Двічі після передач Бандейри могли забивати Соса та Прінс Аду, натомість його проникаючий пас допоміг відкрити рахунок Кузику (справедливості заради, там сам Денис дуже здорово розібрався в ситуації), - про гру Бандейри Sport Arena.

- Знахідка від Вернидуба – переведення лівого захисника Кузика на протилежний край півзахисту. В стилістиці правого вінгера Денис не тільки небезпечний в ударній роботі, а й у комбінаційній грі, в своїй взаємодії з іншими гравцями. Треба було бачити, як Кузик використав пас Бандейри, розвернувшись на обмеженому клаптику поля та невідпорно пробивши в кут. Окрім голу, міг забивати ще та виконав кілька гострих передач, - про гру Кузика Sport Arena.

Раніше представники «Кривбасу» також відзначалися українськими ЗМІ: Іван Дібанго – 12 турів, Данило Бескоровайний – 7, Юрій Вернидуб – 7, Джихад Бізімана – 5, Хрвоє Іліч – 5, Тимур Стецьков – 5, Олег Кожушко – 3, Денис Кузик – 3, Андрій Понєдєльнік – 2, Андрій Кліщук – 2, Максим Задерака – 2, Дмитро Хомченовський – 1, Роман Дебелко – 1, Клім Приходько – 1, Віктор Блізніченко – 1, Жан По - 1, Прінс Аду - 1, Рафаель Бандейра - 1.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru