Четверо гравців "Кривбасу" - у символічних збірних першого півріччя УПЛ-2023/24

Четверо гравців "Кривбасу" - у символічних збірних першого півріччя УПЛ-2023/24}

За підсумками першої частини сезону УПЛ-2023/2024 українські спортивні Інтернет-видання відзначають найкращих футболістів та тренерів. Першими свої підсумки підбили авторитетні Tribuna.com та UA-футбол.

Приємно зазначити, що одразу четверо футболістів криворізького «Кривбасу» - у символічних збірних першого півріччя. Tribuna «викликала» до своєї команди трьох червоно-білих - захисників Данила Бескоровайного та Івана Дібанго, а також півзахисника Максима Задераку. UA-футбол – чотирьох -  Бескоровайного, Дібанго і нападника Олега Кожушка.

- Данило у свої 24 роки доріс до капітана криворізького клубу. І якби не червона картка з «Динамо» (несправедлива – ред.), відіграв би усі матчі. При цьому Бескоровайний і допомагав своїй команді в атаці, забивши три голи, - про гру Данила UA-футбол.

 - Кандидатура камерунця тут без шансів для інших з великим відривом. 21-річний Дібанго є одним із творців такого прориву криворізького клубу у цій кампанії. Іван зіграв усі 17 матчів, від дзвінка до дзвінка. Загалом провівши на полі 1530 ігрових хвилин. За цей час легіонер зумів забити 1 гол та оформити 4 результативні передачі. Камерунський захисник відпрацьовував біля своїх воріт і часто підключався до атак своєї команди, - про гру Дібанго UA-футбол.

Всього ж за перше півріччя представники «Кривбасу» неодноразово відзначалися провідними українськими ЗМІ: Іван Дібанго – 12 турів, Данило Бескоровайний – 7, Юрій Вернидуб – 6, Джихад Бізімана – 5, Хрвоє Іліч – 4, Тимур Стецьков – 4, Олег Кожушко – 3, Андрій Кліщук – 2, Максим Задерака – 2, Денис Кузик – 2, Дмитро Хомченовський – 1, Роман Дебелко – 1, Андрій Понєдєльнік – 1, Клім Приходько – 1, Віктор Блізніченко – 1, Жан По - 1.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru