"Чорноморець" - "Кривбас" 0:1

"Чорноморець" - "Кривбас" 0:1}

У заключному матчі УПЛ у 2022 році «Кривбас» в гостях зустрічався із «Чорноморцем». Суперники не грали між собою майже десять років, і от тепер нове протистояння. Через перебір жовтих карток гру пропускав Банада, а також по різним причинам не змогли зіграти одразу декілька червоно-білих, у тому числі Дібанго.

Початок залишився за гостями, які грали попереду активніше, й непогано атакували по всій ширині поля. Перший удар у матчі залишився за криворіжцями: Волошин був на підбиранні після кутового й пробив здалеку, але Непогодов легко забрав мʼяч. Після флангової подачі згодом з другого поверху бив Стецьков – трохи вище воріт. Наша команда продовжувала володіти ініціативою, й створила реальну нагоду забити на 15 хвилині.

Пройшла хороша атака флангом, скидка на кут штрафного, звідкіля з непоганої позиції пробивав низом Понєдєльнік – повз ворота. Атаки червоно-білих не вщухали й вже згодом схожа ситуація, але цього разу Понєдєльнік стріляв вже метрів з 28 – стійка рятує ворота Непогодова від голу! «Чорноморець» відповів лише у середині тайму, коли пробивав Наумець – Сарнавський перевів мʼяча на кутовий.

Понєдєльнік продовжував залишатись найнебезпечнішим гравцем «Кривбасу» до перерви. Після корнера на 29 хвилині мʼяч застряг в ногах футболістів, й потім відскочив до Андрія, який пробивав з меж воротарського, але одеситів знову виручив Непогодов. Суперник відповів моментом Войтіховського, коли той ледь не проштовхнув мʼяча у ворота, але тут вже здорово зіграв Сарнавський.

Кінцівка тайму залишилась за «Кривбасом». Кутовий, передача далі від Татаркова, й Стецьков впритул розстріляв ворота ударом з другого поверху – 0:1! Так Тимур сам себе поздоровив із народженням донечки! Другий тайм розпочався з атак господарів, але наш захист грав надійно. На 56 хвилині після кутового та відскоку небезпечно з лінії карного майданчика пробивав Брагару – над поперечиною. Криворіжці відповіли моментом Волошина, але забити Назару не вдалось – трохи вище.

Господарі перехопили ініціативу, наша ж команда діяла за рахунком, на контратаках. Мав забивати вдруге Дебелко після контрвипаду, але затягнув з ударом, й захисники встигли повернутись. Суперник до останнього не полишав надій відігратись, але сам пропустив атаку, й пришлось фолити Манджракару на швидкому Волошині. Вилучення, одесити залишились у меншості.

Кінцівка вийшла нервовою, але захист та Сарнавський впорались із натиском. Важлива перемога! Усім дякуємо зі підтримку! Криворіжці йдуть у відпустку в топ-8!

2 грудня 2022 року. Чемпіонат України-2022|2023. VBET Ліга. 7 тур. Одеса. Стадіон «Чорноморець». +3 градуси.

«Чорноморець» (Одеса) – «Кривбас» (Кривий Ріг) – 0:1 (0:1)

Арбітр: Максим Скрипник (Київська область).

Асистенти арбітра: Владислав Мошковський, Максим Мельниченко (обидва - Київська область).

Четвертий арбітр: Віталій Соловйов (Одеса).

Спостерігач арбітражу: Євген Абросимов (Одеса).

Гол: Тимур Стецьков (Микита Татарков), 45.

«Чорноморець» (Одеса): 12. Дмитро Непогодов, 3. Віталій Єрмаков, 6. Джеймс Манджрекар, 9. Ілля Путря (к), 29. Максим Білий (20. Олександр Гладкий, 80), 32. Сергій Петько (21. Іван Бобко, 80), 89. Сергій Політило, 45. Максим Брагару, 17. Дмитро Юсов (77. Орест Кузик, 69), 10. Владислав Наумець (39. Зігі Бадібанга, 46), 25. Максим Войтіховський (99. Кевін Кубемба, 46).

Запасні: 1. Данило Варакута, 5. Сергій Суханов, 11. Андрій Штогрін, 27. Родіон Плакса, 31. Інал Черткоєв, 71. Валерій Даскалиця.

Головний тренер: Роман Григорчук.

«Кривбас» (Кривий Ріг): 23. Богдан Сарнавський (к), 7. Андрій Понєдєльнік, 5. Тимур Стецьков, 15. Віталій Вернидуб, 24. Володимир Якімець, 8. Ріфет Капіч, 11. Микита Татарков (2. Вʼячеслав Рябов, 79), 10. Дмитро Хомченовський, 20. Артур Микитишин (94. Максим Задерака, 46), 27. Роман Дебелко, 19. Назар Волошин (18. Денис Устименко, 89).

Запасні: 33. Андрій Кліщук, 39. Євген Опанасенко, 25. Драган Ловріч, 17. Владислав Семотюк, 97. Тимур Кораблін, 9. Олексій Хобленко.

Головний тренер: Юрій Вернидуб.

Попередження: Зігі Бадібанга, 83 - Назар Волошин, 75.

Вилучення: Джеймс Манджракар («Чорноморець»), 83.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru