"Чорноморець" - "Кривбас" 1:2

"Чорноморець" - "Кривбас" 1:2}

У 25 турі УПЛ «Кривбас» відправився в гості до «Чорноморця». Щодо складу нашої команди, то відзначимо дебют у старті Сантіні замість Бескоровайного, який отримав у минулому турі четверте попередження в сезоні. Також повернулись до стартового складу Хомченовський, Луньов і Бізімана. А в заявку вперше потрапив воротар U-19 Омельченко, також нарешті після травми ми побачили Дебелка.

Поєдинок жвавіше розпочали криворіжці, які одразу кинулись пресингувати суперника на його половині поля. Кузик пробивав злету після відсоку вже на 2 хвилині, але мʼяч зрізався з ноги та полетів в сторону від воріт. Згодом був непоганий момент у Луньова, який увірвався у штрафний та пробивав, але влучив у захисника. «Чорноморець» відповів перспективним пострілом Авагімяна на виконання – над поперечиною.

У подальшому суперники обмінялись неточними ударами з середніх дистанцій: від Хомченовського та Авагімяна. Ближче до 20 хвилини «Кривбас» остаточно заволодів ініціативою: після кутового та підбору класно низом стріляв все той же Хомченовський – Варакута дивом виручив. А удару Сантіні з другого поверху після затяжної атаки, на жаль, не вистачило точності.

Гра пішла на одній половині поля – одеситів. Криворіжці контролювали мʼяча, але ось до моментів біля чужих воріт справа довгий час не доходила. А от господарі відсиділись в обороні та створили свій момент наприкінці тайму. Контратака: Авагімян втік від Хомченовського, віддав у карний майданчик на Брагару, який на замасі прибрав декількох захисників та точно пробив у дальній кут – 1:0. Свисток на перерву майже одночасно пролунав з повітряною тривогою.

На щастя, тривога не затягнулась, і згодом розпочався другий тайм. Перерва краще пішла на користь червоно-білим! Буквально в першій же атаці ми зрівняли рахунок! Хомченовський  низовою передачею відправив на рандеву з Варакутою Луньова – Макс переграв кіпера – 1:1! Гра перейшла в центр поля, тривалий час моментів не було.

Поступово ми відновили гострі атаки: на 69 хвилині пройшов випад лівим флангом, помилка Гучека та удар Микитишина з гострого кута – і знову Варакута. Але вже через три хвилини класна подача справа від Задерака знайшла у штрафному голову Бандейри, який пробив повз кіпера – 1:2! Дебютний гол Рафи за «Кривбас»! Господарям треба було йти вперед відігруватись, але наші хлопці класно грали у центрі поля, не дозволяючи супернику навʼязувати свій футбол.

Кінцівка гри пройшла на половині поля одеситів, яким криворіжці так і не дали нічого створити опоненту. Натомість знову міг забивати Микитишин, який ледь не обікрав воротаря. Важка перемога «Кривбасу». Вітаємо усіх вболівальників червоно-білих! Рухаємось далі!

20 квітня 2024 року. Чемпіонат України-2023/2024. VBET Ліга. 25 тур. Одеса. Стадіон «Чорноморець». +14 градусів.

«Чорноморець» (Одеса) – «Кривбас» (Кривий Ріг) – 1:2 (1:0)

Арбітр: Андрій Коваленко (Полтава).

Асистенти арбітра: Віталій Скобля (Суми), Тарас Чопілко (Київська область).

Четвертий арбітр: Олександр Соловʼян (Київська область).

Спостерігач арбітражу: Олег Плужник (Харків).

Делегат УАФ: Валерій Лютий (Запоріжжя).

Арбітр ВАА: Максим Козиряцький (Запоріжжя).

Асистент ВАА: Дмитро Запороженко (Запоріжжя).

Спостерігач ВАА: Євген Арановський (Хмельницький).

Голи: Максим Брагару, 43 (1:0). Максим Луньов (Дмитро Хомченовський), 47 (1:1). Рафаель Бандейра (Максим Задерака), 70 (1:2).

«Чорноморець» (Одеса): 1. Данило Варакута, 9. Ілля Путря (к), 39. Зігі Бадібанга (17. Данило Голуб, 90), 5. Лука Гучек (70. Самсон Ієде, 80), 18. Фабрісіо Альваренга (7. Орест Кузик, 80), 27. Олександр Васильєв (37. Владислав Огіря, 50), 79. Володимир Салюк, 45. Максим Брагару, 3. Віталій Єрмаков, 77. Андрій Штогрін, 20. Артур Авагімян.

Запасні: 31. Олег Білик, 71. Ян Вічний, 8. Йон Шпорн, 32. Артем Присяжнюк, 22. Владімір Арсіч, 4. Микита Ситников.

Головний тренер: Роман Григорчук.

«Кривбас» (Кривий Ріг): 30. Володимир Маханьков - 25. Рафаель Бандейра (97. Жан По, 90), 39. Натанаель Сантіні, 5. Тимур Стецьков, 55. Іван Дібанго – 8. Джихад Бізімана, 10. Дмитро Хомченовський (к), 21. Денис Кузик (7. Андрій Понєдєльнік, 83), 14. Максим Луньов (47. Єгор Твердохліб, 76), 9. Даніель Соса (94. Максим Задерака, 46) – 78. Олег Кожушко (20. Артур Микитишин, 46).

Запасні: 43. Ігор Омельченко, 11. Микита Татарков, 99. Віктор Блізніченко, 45. Володимир Вілівальд, 2. Вʼячеслав Рябов, 86. Конаду Ядом, 27. Роман Дебелко.

Головний тренер: Юрій Вернидуб.

Попередження: Олександр Васильєв, 30. Артур Авагімян, 55. Віталій Єрмаков, 75. Владислав Огіря, 90 - Максим Луньов, 74. Жан По, 90+3.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru