Даніель Соса - гравець ФК "Кривбас"!

Даніель Соса - гравець ФК "Кривбас"!}

А ось тепер офіційно: Даніель Соса - гравець «Кривбасу»!

Здолавши всі бюрократичні труднощі нападник збірної Нігеру Даніель Соса нарешті прибув до Кривогу Рогу, і ми можемо презентувати вам нову 9-ку криворізького клубу.

Володимир Баєнко, генеральний директор ФК «Кривбас»:

- Нарешті до нас приїхав Даніель Соса. Ми раді його бачити у Кривому Розі. Усі питання з візами закриті. Він ще доволі довго чекав на кордоні, але, попри усі труднощі, він приєднався до «Кривбасу».

Так, є певні бюрократичні труднощі з візами. Це все через війну. Але ми подолали цей барʼєр на шляху Даніеля до України. Впевнений, здолаємо й ворога, який влаштував нам ці додаткові труднощі.

24-річний форвард вперше отримав виклик до збірної Нігеру у 2021 році. З того часу зіграв за збірну 15 матчів, забив 4 голи. У березні грав за Нігер у кваліфікації Кубку африканських націй, де його команда поступилась за сумою двох матчів Алжиру – 1:2, 0:1. До речі, єдиний гол у ворота алжирців забив саме новоспечений нападник «Кривбасу».

Даніель Соса, нападник ФК «Кривбас»:

- Я щасливий нарешті приїхати до Кривого Рогу та приєднатись до «Кривбасу». Останнім часом я був у розташуванні збірної Нігеру. Потім вирішували питання з візами, аби я міг приїхати до України. Попереду багато роботи. Перш за все, хочу якнайскоріше влитись у новий колектив. Налаштований довести тренеру, що гідний грати у «Кривбасі». Хочу забивати голи та приносити перемоги моїй новій команді.

Даніель Соса народився 21 вересня 1998 року в Аккрі, яка є столицею Гани. Зріст – 179 см, вага – 81 кг. Вихованець місцевої футбольної школи «Нубл Аррікс». Пізніше захищав кольори юнацької команди «Нубл Аррікс». У 2016 році переїхав до Ізраїлю, де виступав за молодіжні команди «Маккабі» Нетанія та «Бейтар Нес Тубрук».

Професійна карʼєра:

«Нубл Аррікс» Гана (2016), «Маккабі» U-19 Нетанія, Ізраїль (2016-2017), «Бейтар Нес Тубрук» U-19 Ізраїль (2017), «АСФАН» Ніамей, Нігер (2017-2018), «Камсар» Гвінея (2018-2020), «Вап» Ломе, Того (2021), «Іслоч» Мінський район, Білорусь (2021-2022) – 45 матчі/17 голів.

Даніель, ласкаво просимо до нашої червоно-білої родини!

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru