Данило Бескоровайний: Бились за рідне місто. Дуже вдячний усім

Данило Бескоровайний: Бились за рідне місто. Дуже вдячний усім}

Захисник криворізького «Кривбасу» Данило Бескоровайний поділився думками про домашній матч 4 туру УПЛ проти донецького «Шахтаря» - 3:3.

- Грали проти хорошого суперника. Трошки все почалося нервово, пропустили два голи. Важко почали, дуже важко. Прикрі помилки були. Поки підлаштовувалися, набрали потрібний темп… Дякую Богу, що сьогодні зіграли 3:3, набрали заліковий бал - і можемо рухатися далі.

В першу чергу, хотів би подякувати всім хлопцям, всім товаришам по команді, які билися до кінця і показали характер. Ми чудово знаємо, що граємо вдома, б’ємося за свою сім’ю, своє місто. Тому дуже вдячний всім. Я тільки за те, щоби забивати й надалі! Головне, щоб команда рухалась вперед і набирала залікові бали.

Хочеться завжди перемагати. Тим більше - перед рідними трибунами. Навіть з таким суперником, як «Шахтар», ми прагнемо виграти. Так, вийшло 3:3… Звісно, одне очко - це вже не поразка. Але не можу сказати, що я дуже задоволений цим результатом. Вважаю, ми могли зіграти краще.

Та й ті голи, які ми пропустили, потребують детального розбору. На тренуваннях ми все пропрацюємо, щоби в подальшому подібного не допускати.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru