Данило Бескоровайний: Хочемо добиватись результату навіть у товариських матчах

Данило Бескоровайний: Хочемо добиватись результату навіть у товариських матчах}

Захисник криворізького «Кривбасу» Данило Бескоровайний – про перемогу у першому контрольному матчі в 2024 році над польським «Пʼястом» - 2:0.

- Даниле, як прокоментуєш перший спаринг?

- Головне, що усі отримали навантаження. Як для першого матчу зіграли доволі непогано, але хочеться, щоб ми більш гостро грати в атаці та більше забивали.

- Перемоги в спарингах на зборах – наскільки це важливо?

- Ми налаштовуємось на перемогу в кожному поєдинку. Хочемо добиватись результату навіть у товариських матчах. Для нас це плюс, що зуміли перемогти сьогодні.

- Тренери намагались усім надати ігрову практику…

- Звісно, тренуємось в Іспанії тільки перший тиждень. Усі футболісти повинні отримати рівноцінні навантаження, тому що тренування важкі наразі. Добре, що сьогодні вийшли та перемогли.

- Як ти себе почуваєш після ушкодження?

- Потроху набираю фізичні кондиції. Впевнений, надалі буду почувати себе все краще.

- Сьогодні на трибунах, тут в Іспанії, «Кривбас» підтримували українські вболівальники. З національними прапорами, співали гімн України. Які емоції викликає це у гравців?

- Дуже приємно, що прийшли вболівальники та підтримували «Кривбас», скандували «Слава Україні!». Ми граємо у футбол для вболівальників. Дякуємо Збройним Силам України за таку можливість. Слава Україні!

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru