Данило Бескоровайний: Підготовка до гри проти "Руху" проходить плідно

Данило Бескоровайний: Підготовка до гри проти "Руху" проходить плідно}

Захисник криворізького «Кривбасу» Данило Бескоровайний – про прийдешній домашній матч 9 туру УПЛ проти львівського «Руху».

- Даниле, який настрій в команді після гри в Одесі?

- Звісно, поступатись неприємно. Що ж, ми зробили висновки та тепер переключаємось на чемпіонат. Підготовка до «Руху» проходить плідно. Розібрали усі плюси та мінуси суперника, і налаштовуємось на дуже серйозну гру. Ми поважаємо кожного суперника. Неважливо, хто це: «Рух» чи «Шахтар». Усі команди в УПЛ зараз дуже непрості.

- Гравці «Руху» у передматчевих інтервʼю також налаштовуються на бій, а їх наставник навіть назвав «Кривбас» найсильнішим в УПЛ.

- Звісно, завжди приємно, коли про нашу команду кажуть хороші слова, відзначають футбол, який ми демонструємо. Але ми не повинні багато уваги звертати на це. Нам потрібно продовжувати якісно виконувати свою роботу та рухатись далі до нашої цілі.

- У неділю «Кривбасу» не допоможе Олег Кожужко, який пропускає гру через перебір попереджень. Як будемо справлятись без Олега?

- Так, наразі Кожушко у хорошій формі та показує якісну гру, забиває, допомагає команді. Але «Кривбас» має гарних нападників, які зможуть його замінити.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru