Данило Бескоровайний: Підготовка до "Шахтаря" йде повним ходом

Данило Бескоровайний: Підготовка до "Шахтаря" йде повним ходом}

Захисник криворізького «Кривбасу» Данило Бескоровайний ексклюзивно для клубних медіа розповів про підготовку команди до недільного матчу з донецьким «Шахтарем» у 17 турі УПЛ.

- Даниле, як команда готується до важливого матчу?

- Підготовка до «Шахтаря» йде повним ходом. Розбираємо суперника, аналізуємо його слабкі та сильні сторони. Будемо грати у наш футбол, який хоче бачити тренер.

- Як оціниш свій дебют за «Кривбас» у зустрічі з «Колосом»?

- Для мене головне, що команда перемогла. Дуже важливо виграти у першому матчі другого кола. Щодо мене, то мої дії повинні оцінювати тренери, вболівальники. Буду старатись, щоб усі бачили мій прогрес та я міг допомагати команді.

- Захисник суперника Бондар - капітан тієї збірної України U-20, яка стала чемпіоном світу, в якій ти також грав. Чи підтримуєте зараз звʼязок із ним?

- Давно не мав з ним звʼязку. В останній раз спілкувався з іншим чемпіоном світу U-20, гравцем «Шахтаря» Кащуком, який переїхав грати до Азербайджану. В цілому з хлопцями у хороших стосунках. Але наразі кожен сконцентрований на задачах свого клубу.

- У першому матчі ти відіграв у центрі захисту в парі з досвідченим Вернидубом.

- Так, з Віталієм ми грали на зборах, тому непогано відчуваємо та можемо підстрахувати один одного. Щасливий, що маю в парі досвідченого партнера, який здорово допомагає. Головне, щоб «Кривбас» здобував необхідний результат у кожному матчу та у нас була хороша взаємодія на полі.

- Згадаєш, коли востаннє грав проти «Шахтаря»?

- Так, це було у минулому році на зборах за «Астану» (18 січня 2022 року колишній клуб Данила поступився - 0:3). Застав ще «Шахтар» Де Дзербі та з бразильцями у складі. Скажу, що тоді ми переграли суперника у першому таймі, але все ж поступились.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru