Данило Бескоровайний: У мене в серці завжди були червоно-білі кольори

Данило Бескоровайний: У мене в серці завжди були червоно-білі кольори}

Захисник «Кривбасу» Данило Бескоровайний став гостем передачі «Спортивне місто» на криворізькому телеканалі «Перший Міський». Найактуальніші моменти інтервʼю до вашої уваги.

Про повернення до «Кривбасу»

- Я – уродженець Кривого Рогу, пішов до школи у 8 років. Тому для мене це була як дитяча мрія – повернутись додому та грати за рідне місто, рідну команду. У мене в серці завжди були червоно-білі кольори. Дуже радий, що повернувся додому. Вважаю, наразі у нас будується сильна команда з висококваліфікованим тренером, яка буде боротись за найвищі цілі. Наш клуб робить усе, щоб гравці отримували задоволення від гри та демонстрували якісний футбол.

Про підтримку вболівальників

- Завжди відчуваємо їх палку підтримку. Так як я місцевий вболівальники мені часто пишуть у соцмережах, висловлюють свою думку щодо виступів «Кривбасу». Залюбки спілкуюсь, коли є час, та вдячний за увагу до команди та підтримку. Від себе дуже хочу дарувати тільки позитивні емоції нашому місту, тому що знаю, наскільки для криворіжців це важливо.

Про найважливіший матч у професійній карʼєрі

 - Це точно був півфінальний матч проти збірної Італії на Чемпіонаті світу U-20, коли наша команда здобула золоті нагороди. По-перше, для мене це був справжній виклик, адже раніше я ніколи не грав проти таких сильних суперників. Наразі ті італійці, які протистояли тоді нам, виступають у топових командах Європи.

Емоції? Це важко передати словами. Вдумайтесь тільки: Україна перемогла Італію та вийшла до фіналу ЧС. Причому ми догравали поєдинок у меншості. Але перемога на ЧС – це не тільки наша заслуга, а і наших вболівальників. Бо та підтримка, яка була у нас в Польщі, це щось неймовірне.

Найемоційніший матч у професійній карʼєрі

- Однозначно гра проти Південної Кореї на тому ж ЧС, у фіналі. Команда розуміла, що знаходиться за крок від перемоги на такому турнірі. Розуміли, якщо переможемо – піднімемо над головами трофей та здобудемо для усієї України вагомий результат. Якщо чесно, багато хто в нас не вірив, але ми витиснули максимум.

Про майбутнє «Кривбасу»

- Впевнений, що наш клуб зробить усе, аби досягти максимальних цілей, які будуть перед нами стояти. Ми будемо у єврокубках та будемо радувати наших дорогих вболівальників.

Про плани після завершення карʼєри

- Ще рано про це говорити, але я вже про це замислювався. Після завершення карʼєри гравця хочу продовжувати працювати у футболі тренером. Але хотів би розпочати з діточок, щоб передати свій досвід, якого набув, виступаючи в Європі. Щоб наші дітки максимально розвивались у футбольному плані.

Якщо б не став футболістом? Мій батько був тренером з водного поло, тому з самого дитинства я займався спортом: водним поло та плаванням. Тому якщо б не футбол, певно, був би ватерполістом.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru