Данило Бескоровайний: У новому сезоні "Кривбасу" потрібні хороші та стабільні результати

Данило Бескоровайний: У новому сезоні "Кривбасу" потрібні хороші та стабільні результати}

Захисник криворізького «Кривбасу» Данило Бескоровайний підвів підсумки сезону УПЛ для нашої команди.

- Даниле, як оціниш сезон УПЛ для «Кривбасу»?

- Перш за все, хочу ще раз сказати, що дуже радий поверненню до України та до рідного Кривого Рогу. Щасливий виступати в УПЛ. Це була моя дитяча мрія, яка здійснилась. Перший рік у «Кривбасі» - позитивний. У новому сезоні очікую для себе та для команди ще більше викликів.

- Як оціниш перші півроку у «Кривбасі» для себе?

- В цілому позитивні враження. Але все ж таки були моменти, коли не був задоволений своїми діями. Далі хочу тільки розвиватись, вдосконалюватись та грати ще краще. Мрію потрапити до збірної України та показати там хороший рівень.

- Ти грав у центрі оборони з Вернидубом, потім зі Стецьковим, з Рябовим. З ким було найкомфортніше, з ким більше взаєморозуміння?

- Хочу сказати, що з усіма партнерами мені було зручно. Жодних проблем. Сподіваюсь, вони також задоволені нашею звʼязкою у центрі захисту (посміхається).

- Чи є досі неприємні відчуття після несправедливої фінішної поразки від «Дніпра-1»?

- Для мене, як для криворіжця, це принциповий суперник. Адже ще раніше матчі з «Дніпром» були бойовими та важливими. Це дербі, є накал емоцій. Тому я виходив на гру з подвійною мотивацією. Тому, коли пролунав фінальний свисток, у мене був дуже неприємний осад. Вважаю, ми могли грати краще проти дніпрян, та могли забивати першими.

- У наступному сезоні ми побачимо більш сильний «Кривбас»?

- Сподіваюсь, так. Нам потрібні хороші та стабільні результати. Дуже хочу, аби єврокубки повернулись до Кривого Рогу. А для цього потрібна стабільність, до якої ми будемо прагнути. Вже зараз для цього у клубу є усі умови: база, якісні тренувальні поля, своя Академія. Тому - тільки вперед.

- Як та де проводиш відпустку?

- Вдома, у Кривому Розі. Їздив до Києва по справах, зустрівся з друзями. Наразі щоденно тренуюсь, адже скоро вже виходимо з відпустки, а там вже й не за горами новий сезон. Я завжди підтримую форму у відпустці, адже потім без цього важко на перших зборах.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru