Данило Бескоровайний: Вернидуб - людина з великої букви, як тренер так і особистість

Данило Бескоровайний: Вернидуб - людина з великої букви, як тренер так і особистість}

Захисник криворізького «Кривбасу» поспілкувався з журналістом Інтернет-видання Український футбол. Найактуальніші моменти бесіди до вашої уваги.

- В останніх трьох матчах «Кривбас» здобув три перемоги, забивши сім голів та пропустивши лише один. У 13-й тур ваш клуб ввійшов першим у турнірній таблиці УПЛ. В чому головний секрет вашого успіху?

- Я вважаю, що єдність команди та тренерського штабу – це головний успіх команди. Також дякую персоналу клубу, який робить для нас багато чого, щоб ми почували себе добре та думали тільки про футбол.

- У наступних двох турах у вас поєдинки з «Поліссям», яке йде серед лідерів, та «Динамо», яке зіграє під керівництвом уже нового головного тренера. Що очікуєте від цих ігор?

- Ми будемо робити все залежне від себе, щоб бути на тому ж місці, де ми зараз. А там ‒ побачимо.

- Ви починали свій футбольний шлях в Академії «Кривбасу», проте далі було 10 років в інших клубах. Як виникла ідея з поверненням до рідного клубу? 

- Спочатку на мене вийшов генеральний директор Володимир Баєнко і сказав, що пора повертатися додому. Далі він розповів про амбіції клубу, а для мене це важливо. Я завжди хочу рухатися вперед, особливо в рідній команді.

- Як оціните співпрацю з Юрієм Вернидубом?

- Для мене це людина з великої букви, як тренер так і особистість. Перед переходом до «Кривбасу» я спілкувався з Олександром Петраковим, який сказав мені гарні слова про Вернидуба та розповів, що Юрій Миколайович – порядна людина та людина слова. Це багато означало для мене при прийнятті рішення про співпрацю.

- У 2019 році ви стали чемпіоном світу. Які у вас спогади з того турніру? Як він вплинув на вашу кар'єру?

- Такі спогади на все життя. Хотів би, щоб кожен футболіст у своєму житті це відчув, тому що наше футбольне життя коротке. Треба брати по максимуму. А так, окрім статусу чемпіона світу, нічого не змінилось.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг за матеріалами Українського футболу

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru